Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik fjerner Sprayet-On Window Tint

Tradisjonell vindu tint påføres som en film, som er tilpasset montert på bilen. På noen biler, men folk bruker sprayet-on vinduet fargetone, som fungerer, men ikke alltid gi et helhetlig utseende. Som et resultat, noen mennesker ikke ønsker sprayet-on farge på bilen sin og bestemmer seg for å ta den av. Prosessen med å fjerne sprayet-on fargetone er enkel nok, men det innebærer noen albue fett og mye tålmodighet. Det skal ta omtrent 30 minutter per vindu for å oppnå. Du trenger
Straight barberblader
Glass renere
Papirhåndklær
mikrofiber håndklær
Vis flere instruksjoner
en

åpne døren og sitte inne i kjøretøyet. Rulle ned vinduet bare litt slik at det er omtrent en tomme fra forskjellen mellom toppen av glasset og vinduet dørstolpen. Spray ned vinduet med glass renere, slik at det er svært vått.
2

Hold barberblad i spiss vinkel til glasset slik at bladet er nesten parallelt med vinduet selv. Skrape glass med barberblad, og til å tørke av bladet med et papirhåndkle. Skrap hele vinduet til all synlig glass er klar av skjær. Rulle opp vinduet og skrape eventuelle gjenværende tint ut av vinduet.
3

Fukt ned glasset med glass renere. Tørk glasset rent ved hjelp av en microfiber håndkle. Se på glasset igjen for å være sikker på at det ikke er gjenværende farge på glasset. Hvis du finner noen, skrape den av med barberblad og rengjør glasset igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59559.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair