Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan erstatte vinduet Motor på en 2003 Jeep Grand Cherokee

Kraften motor på innsiden av døren er ansvarlig for heving og senking av vinduet i din Jeep Cherokee. Mange ganger, disse motorene mislykkes. Når de gjør det, vil vinduet bli sittende fast i hvilken posisjon den var i da motoren gikk ut. Endre power-vinduet motor kan virke skremmende, men det er vel verdt å gjøre selv for å unngå kostbare reparasjoner på butikken. Du trenger
skrutrekker med standard og torx bits
Ratchet og stikkontakter
Needle-nese tang
Replacement vindu motor
Vis flere instruksjoner
1 < p> Fjern alle skruene som fester det indre dørpanelet på. Det er en skrue på den øverste delen, og to i håndtaket.
2

Trekk forsiktig på den indre dørpanelet å frigjøre plastklipsene som fester panelet. Vær forsiktig for å unngå å skade plastklipsene.
3 p Med døren panel løs, slipper de to ledningene som vinduet-og dør-lås brytere. Du må også fjerne lock-mekanisme polene.
4

Fjern de fire skruene som holder på høyttaleren. Fjern ledningsforbinderen og sette høyttaleren til side.
5

Fjern vinduet segl ved å dra forsiktig. Gjøre oppmerksom på hvordan hver ledningsnettet mates gjennom døren panel.
6 p Det er to klipp som fester vinduet til sporet. Ved hjelp av nål-nese tang, trekker klippene ut av vinduet. Løft vinduet ut av sporet og sett det til side.
7

Ta motoren sporet system ved å fjerne de tre boltene som holder motoren til sporet. Ta enheten ut av døren og legg den på et flatt underlag.
8

Fjern den nedre vaier ved å trykke på fanen med en skrutrekker og slippe guide forsamlingen. Du må også fjerne vinduet-guide mekanisme. Sørg for at den er slått slik at du kan koble til kabelen i guiden.
9

Monter det nye vinduet motor og guide montering på døren panel med de tre boltene. Kontroller at kablene er riktig justert før du installerer vinduet i bilen.
10

Installer alle peices i motsatt rekkefølge.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59557.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair