Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan erstatte en ødelagt bil Window

Broken bilvinduene er skjemmende, og avhengig av hvilket vindu er brutt, kan de være farlig, så vel. En søppelpose teipet over hullet kan være en midlertidig løsning, men du bør bytte ut glasset så snart som mulig for å sikre at ingen blir kuttet, flyr ingenting ut av bilen og ingen prøver å komme inn i bilen din når du ikke er rundt. Heldigvis, knuste bilvinduer er en ganske enkel gjør-det-selv prosjekt. Du trenger
New window
skrutrekker
Vacuum
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp et nytt vindu spesifikk for ditt kjøretøy. Du kan enkelt kjøpe et nytt vindu hos forhandleren. Alternativt kan du finne en god handel ved å besøke din lokale auto berging tunet.
2

Ta innsiden panel på bildøra. Du trenger å se og føle rundt panelet for å finne alle skruene, og deretter bruke skrutrekker for å løsne dem og trekke panelet bort fra døren.
3

Fjern alle dørhåndtak og armlener. Disse er også skrudd på plass, og du må fjerne dem for å få panelet helt av døren.
4

Vipp av plast eller vanntett kappe som var under panelet. Hvis du ikke ser en plast slire, bilen rett og slett ikke kan ha en.
5

Rens eksisterende vindu spor og alle andre vindu komponenter som weatherstripping i døren. Tørk av det nye vinduet. Hvis det eksisterende sporet og weatherstripping er fortsatt god, kan du bruke dem til det nye vinduet. Dette inkluderer motoriserte vinduer.
6

Finn det lille hullet på undersiden av nytt vindu, som vil være på baksiden av vinduet. Det er et lite klipp som ligger på vinduet spor som glir inn i dette hullet og fester vinduet til døren.
7

Skyv den nye vindusglass inn døren fra toppen, sett den i sporet og fest klemmen til hullet. Avhengig av merke og modell av bilen din, kan det være vanskelig å skyve vinduet ned på grunn av formen på brakettene. Nøkkelen er å manøvrere vinduet tålmodig, og fjern eventuelle hindringer som flere klipp eller braketter som kan blokkere glasset som du skyver den.
8

Sørg for at glasset er støttet i sporet av noen andre braketter eller klipp. Det skal nå rulle opp jevnt uten å bli fanget eller bevege seg rundt i løypa for mye.
9

Bytt plast slire, dør panel, håndterer og armlener. Sikre vinduet ruller jevnt, og stram til alle skruene ned.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59551.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair