Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan erstatte den Rear Glass Window på en bil

Bytte ut den bakre glass vinduet på en bil tar bare noen få enkle redskaper og materialer. Moderne biler gjør det enklere å bytte frontruter på grunn av de nye lim som brukes på de fleste biler. Weatherstripping og drivning er to viktige elementer som låser glass i. Når disse elementene er fjernet, gir det mulighet for en relativt enkel portrom for det nye glasset skal installeres. Du trenger
Barberblad eller frontruten kniv
Caulk pistol
Urethane caulk
Vis flere instruksjoner
en

Bruk en ensidig barberblad eller en frontruten kniv til å skjære hele veien rundt vinduet været-stripping omkrets, som er den svart teip som fester frontruten. Opprettholde en langsom og jevn fart når du bruker kniven til å skjære omkretsen. Begynne å kutte fra bunnen med kniven peker opp og bort fra glasset, og dette vil hindre punktering av glass eller bilens eksteriør
2

Gå inne i bilen og bruke frie hender til å klappe og presse. opp på bakruten. Dette vil bidra til å løsne frontruten opp fra tetningen. Glasset bør være lettere å fjerne når den er fullstendig løsrevet fra terskel. Løft glasset fra utsiden. Det kan være nyttig å ha en assistent til å hjelpe deg med å løfte glasset fra terskel.
3

Rengjør frontruten åpning med noen kommersiell renere å fjerne klebrig stoff fra været-stripping lim . Erstatte frontruten sin klipp, om nødvendig.
4

Påfør seglet til erstatning bakvinduet. Påfør et tynt lag av uretan caulk med en caulk pistol, spre langs innsiden av rammen. Spør din assistent til å hjelpe løfte bakre frontruten og plassere sine kanter på caulk. Legge press på toppen og bunnen lag av frontruten slik at den kan settes inn i caulk.
5

La bakruten for å tørke og sette på plass i 24 timer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59549.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair