Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Frontruten Installere Instruksjoner

Frontruten er foran vinduet i et kjøretøy, laget av en sikkerhet, laminert glass limt til bilens ramme. Når en frontruten er sprukket eller skadet på annen måte det er ikke lenger ansett som trygt, og må skiftes. Mens installere en frontruten kan være for komplisert ved første øyekast, er det en oppgave som kan gjøres utenfor en profesjonell frontruten service også. Det er imidlertid en utfordrende jobb og krever å følge visse regler og å være veldig presis og forsiktig. Du trenger
Kniv
Latex hansker
Glass sug verktøyet
Multipurpose renere
Glass renere
Tykk pensel
Plastic lirke verktøyet
Mikrofiber klut
uretan primer
Urethane
drivning pistol
Vann tetningsmasse
Vis flere instruksjoner
en

Fjern vindusviskerne og bakspeilet. Sett dem til side for senere med mindre du planlegger å erstatte dem, også.
2

Fjern det gamle gummi wrap rundt kantene. Bruk en skarp verktøyet kniv til å skjære gjennom uretan forseglingen rundt kantene, bryte den og fjerne det. Dette kan ta en stund, så vær tålmodig og presis. Ikke ødelegg den gamle frontruten videre. Når du kutter toppen av gummipakningen, bruk en plast verktøy for å lirke frontruten ut eller løsne den.
3

Fjern det gamle frontruten ved hjelp av et glass sug verktøy for å løfte den gamle frontruten . Løft frontruten sakte og forsiktig fra bilen helt. Mens du løfter glasset, kan du ha noen hjelpe deg trykke på frontruten fra innsiden av bilen.
4

Rengjør kantene på bilen vinduskarmen grundig med en skarp kniv. Vær forsiktig så du ikke får noen gummi inne i bilen. Bruk en liten støvsuger for å fjerne alt støv og smuss partikler. Deretter kan du bruke en liten tykk pensel og et multifunksjonelt renere å fjerne rusk, skitt og gummi rester. La det tørke før du fortsetter med frontruten installasjon.
5

Rengjør den nye frontruten med et glass renere og en microfiber stoff. Bruk tynne latexhansker og gjøre auto glass så ren som mulig.
6

Installer den nye gummi wrap eller forsegle alle rundt den nye frontruten, passer det som du går med hendene. Før montere den på glasset, bruk uretan primer for å bruke den til kantene. Primeren vil gjøre svart gummi band stick fast til glass.
7

Påfør uretan på bilen foran vinduet rammen med en caulk pistol. Vær presis og sørge for at uretan linjen er jevn og rett.
8

Løft den nye frontruten med glass sug verktøyet. Hvis du kan få litt hjelp, nå er det på tide å bruke det: løfte en frontrute med to glass sugekopper samtidig gjør jobben mye enklere
9

Plasser den nye frontruten på. frontruten rammen av bilen. Center og plassere det til plass i rammen og trykke det på den uretan å danne en sterk binding. Sjekk alle rundt for å se om det er noen hull. Hvis det er, kan du bruke en drivning pistol for å søke mer uretan eller spesielle vanntett fugemasse.
10

Installer plaststøping trimme hele frontruten ved å trykke den på plass, utenfor auto glass. Se etter en tynn gummi kategorien mellom auto glass og bilen rammen og monter trim molding inne.
11

Re-installere bakspeilet og vindusviskerne. Rengjøre noen uretan fra auto glass overflaten med en børste og en klut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59544.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair