Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Problemer med Power Windows på en 2004 Dodge RAM SLT

De elektriske vinduer på en 2004 Dodge RAM SLT er en elektromekanisk enhet, og som alle lignende enheter, vil før eller senere mislykkes. Dette er på grunn av normal slitasje på komponentene, sammen med å bli utsatt for kondensdannelse på kalde dager. Det er noen diagnostiske prosedyrer en auto elektriker eller en avansert gjør-det-yourselfer kan gjøre for å identifisere problemet, og korrigere eventuelle problemer som de elektriske vinduene har. Blown Strøm Window Sikring
p Dette er det første stedet å starte, og den enkleste tingen å gjøre. Overspenning noen ganger blåse en strøm vindu sikring, og dette bør sjekkes. Hvis blåst, må den byttes ut, siden dette er det punktet at elektrisitet stopper strømmer fra batteriet til døren bryteren til makten vinduet motor.
Corroded-kontakter
< p> pluggkontaktene noen ganger ruste ut, på grunn av kondens. Den måten å teste dette på er å bruke en test probe eller voltmeter, og energi vinduet bryteren. Hvis strøm er tilstede før kontakten, men ikke tilstede etter kontakten, så kontakten er korrodert ut. Løsningen er å rense de indre pinner og sokler av både mannlige og kvinnelige sider av kontakten. Renere kontakt spray, lett tilgjengelig på mange elektroniske butikker, vil være av stor nytte å gjøre denne jobben.
Bad Motor

motor som kjører makt vinduet opp og ned er en elektrisk motor, og som alle elektriske motorer, vil før eller senere mislykkes. Den måten å teste dette på er ved å bruke test eller voltmeter på motorledninger. Når døren bryteren aktiveres, bør det være strøm på motorledninger. Hvis det er, men motoren er ikke å snu, da motoren er dårlig, og bør skiftes
Bad Dør Switch
p Dette er en annen komponent som noen ganger mislykkes. Måten å teste dette er at det bør være strøm går inn i bryteren, men ingen som kommer ut. Når bryteren aktiveres, bør det være strøm kommer ut. Hvis ingen kommer ut, da bryteren er dårlig og bør byttes ut.
Gnaget eller Broken Wire
p Dette er det vanskeligste problemet av alt å spore ned. Med voltmeter eller test lys, spore ned elektrisitet, som starter på sikringsboksen, før det slutter å renne. Hvor den stopper, det var den interne bruddet er. Sjekk også for gnagsår. En wire gni mot en skarp kant vil etterhvert bli oppbrukt gjennom, og at dårlige delen skal skiftes ut.
Tørr lysbilder

elektriske vinduer lysbilder og utstyr drivmekanisme kan være blottet for smørefett, som fører til binding og langsom bevegelse. Måten å løse dette på er å bruke noen spray på fett eller tungt smøremiddel, til å smøre alle lysbildene, stasjoner og anleggsflater.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59542.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair