Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Gjør-det-selv Rear Window Repair på Mitsubishi lastebil

Fixing bakvinduet på din Mitsubishi lastebil er som å fikse bakvinduet av noen annen lastebil. Mesteparten av tiden, ville denne typen reparasjon krever erstatte den gamle vindu med en ny en, spesielt hvis det tidligere er sterkt skadet eller har en sprekk. Husk imidlertid at hvis sprekken er bare en liten en, bruke en god tetningsmasse vil gjøre triks, og du trenger ikke å kjøpe et nytt vindu for ditt kjøretøy. Du trenger
Sealant
New bakvinduet
bøtte med vann
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk de bakre vinduer for skaden ved hjelp av et spann vann og se om det er en lekkasje. Dette vil hjelpe deg å finne hvor skaden er, og vil gjøre jobben mye enklere.
2

Finn ut om segl eller vinduet selv er skadet. Dette vil hjelpe deg å avgjøre om du bare nødt til å forsegle en lekkasje eller en sprekk eller erstatte vinduet med en ny. Dersom forseglingen er brutt gå til trinn 3, hvis det er det vinduet som er ødelagt gå rett til trinn 4..
3

Sett gummipakningen på bakvinduet ved å kutte gummi rundt det. Bruk kniv til å gjøre dette. Ta deg tid til å fjerne gummi til du lett kan trekke ut av vinduet. Sett en ny gummipakning rundt vindu og sette den tilbake i bilens åpningen. Fullfør ved å bruke en tetningsmasse. Sørg for å ha litt vann på hånden, slik at du kan sjekke om den tetter perfekt.
4

Fjern gummi lås og deretter ta ut vinduet. Endre det gamle vinduet til den nye ved å ta godt feste området rundt det med gummipakning. Fullføre dette ved å bruke fugemasse og deretter sette låsen på plass igjen.
5

La fugemasse å herde i ca 15 timer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59541.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair