Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Verktøy for å fjerne Automotive frontruter

Fjerning av en frontruten er en spesialisert oppgave som krever spesialverktøy. Både hånd-drevet og makt verktøy finnes for å fjerne en frontrute og enten beholde tetningslister rundt det intakt eller fjerne skadet tetningslister å bli erstattet sammen med frontruten. Cut Out Wire

cut-out ledningen er bokstavelig talt en flettet metalltråd med to plast håndtak som festes til hver ende av kabelen. Ledningen er jobbet under tetningslister rundt kanten av frontruten. Etter at ledningen er på plass, er det da brukes til å løfte frontruten malplassert på kjøretøyet.
Starting Tool

starter verktøyet består av en plast håndtak og en svært lang metall blad. Verktøyets blad smalner av gradvis til en skarp ende som er mindre enn en kvart tomme tykk. Den starter verktøyet brukes til å trenge under frontruten været stripping, noe som gir et utgangspunkt for innsetting av en cut-out wire.

Sugekopper

heavy duty Sugekoppene er brukt til å løfte og transportere frontruten når den blir fjernet fra kjøretøyet. Disse sugekoppene er spesielt designet for å ikke miste sug under vekten av en frontruten.
Strøm removers

Strøm frontruten fjerning er en raskere måte å fjerne auto frontruter. Ved første øyekast ser en strøm frontruten remover svært lik en bormaskin. Slutten av verktøyet har en flat blad som settes inn under tetningslister og løfter kanten av frontruten malplassert. Et annet vedlegg for strøm remover er utformet for å skjære gjennom tetningslister som må fjernes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59540.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair