Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Auto Glass Installasjonsinstruksjoner

Når glasset i bilen er skadet, er det viktig å reparere den raskt og effektivt slik at du kan kjøre bilen trygt og komfortabelt igjen. Det er mange forskjellige glassbitene i et kjøretøy som kan brytes. Heldigvis, når du lære hvordan å erstatte en brikke, gjelder det samme grunnleggende prosessen for å installere ekstra auto glass. Du trenger
Gasket
Auto-glass limet
Flat kantet glass verktøyet
skjema eller beskyttende drapere
Vindusheismotor
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
Foran eller bak Glass
en

Identifiser lim og glass type for bilen din. Ring en retail glass butikken og fortelle dem hele året, merke og modell av kjøretøyet i tillegg til den spesifikke stykke glass som er knust. Alternativt kan du be bilforhandleren eller mekaniker for typen og målinger av glass som fungerer best for ditt kjøretøy. Også spørre forhandleren for beste limet for værforholdene i ditt område. Med nyere modell biler i milde klima, for eksempel, vil en uretan lim nesten alltid brukes, og kan kjøpes på de fleste automotive butikker.
2

Kjøp glasset og limet. Kjøpe den eksakte glass og lim som giveren anbefaler, enten fra at forhandler eller fra en annen glass forhandler i ditt område.
3

Dekk interiøret i bilen med et ark eller en beskyttende drapere . Være sikker på å dekke alle områder som potensielt kan komme i kontakt med biter av knust glass.
4

Fjern knust glass, lim og vindusviskere fra bilen. Bruk hansker og en rett kant å nøye fjerne biter av knust glass og eksisterende limet fra kjøretøyet. Hvis frontruten blir erstattet, fjerne vindusviskere ved å løsne skruene på viskerne med en skrutrekker.
5

Trekk pakningene ut av glasset og fjerne skitt og rester som har samlet seg i området rundt glasset med en skrubb børste og en allsidig rengjøringsmiddel.
6

Seal området rundt glasset med glass tetningsmasse, deretter installere pakningen på toppen av dette laget av fugemasse.
Side 7

Sett det nye glasset inn i sporet på pakningen. Fortsett rundt hele omkretsen av glasset, trekke pakningen opp og over den ytre kanten som du går. Bruk fingrene og en plast flate kanter auto-glass verktøy for å installere pakningen. Dette verktøyet kan kjøpes hos din lokale automotive butikk.
8

Påfør en tynn linje med lim rundt utsiden kanten av glasset under pakningen. Fjern eventuelle ekstra lim med et barberblad. Limet skal være tørr og klar til bruk innen 90 minutter etter påføring.
Side Window Installasjon
9

Senk vinduet hele veien. Fjern den negative kabelen på bilbatteri - og sette kabelen så langt fra batteriet som mulig - hvis vinduene er elektrisk. Grab været stripe på den ytre kanten av døren og fjern den.
10

Fjern skruene fra døren panel og trekk panelet for å løsne det fra klemmene. Bruk en støvsuger og hendene (med hansker) for å fjerne alle de ødelagte biter av glass fra innsiden av døren panel.
11

Installer det nye vinduet ved å skyve glasset ned i døra. Bruk et vindu regulator å bolte glasset på plass. Vindu regulatorer kan kjøpes hos din lokale automotive butikk. Sette døren sammen igjen ved å skyve panelet tilbake på plass og stramme til skruene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59539.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair