Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik fjerner en 1967 Mustang dørvinduet

Fjerne dør glass fra en 1967 Mustang kan virke som en forvirrende oppgave, spesielt siden det synes å være ingenting som holder glasset på plass. Bak døren panel, derimot, er to metall vinduet stopper, som forårsaker vinduet for å bli rullet opp bare så langt. Når du fjerner døren stopper, vil vinduet bli frigjort, men fordi fronten av vinduet kurver inn i ventilene vinduet, må du løsne vent vinduet og vippe den til side. Heldigvis, fjerne glasset i døren er overraskende enkel og vil ta ca 20 minutter. Du trenger
Flat skrutrekker
Stikknøkkel
Phillips skrutrekker
Deep socket
Wrench
Vis flere instruksjoner
en

Fjern de seks skruene som fester den rektangulære weatherstripping stykke til toppen av dørstolpen, ved hjelp av en flat skrutrekker, og trekk weatherstripping stykke utenfor døren.
2

Fjern de to boltene som fester armlenet til innsiden av døren, med en pipenøkkel, trekk armlenet av døren.
3

Fjern den ene skruen i midten av vinduet vanlig håndtak og i sentrum av det indre håndtak, ved hjelp av en skrutrekker. Trekk håndtakene utenfor døren.
4

Lirk døren panel av døren, med flat skrutrekker.
5

Plasser vinduet regulator håndtere tilbake på sin utstyret på innsiden av døren. Det er ikke nødvendig å installere håndtaket er skruen.
6

Rull vinduet halvveis ned.
7

Fjern bakvinduet stopp. To vinduet stopper er plassert på undersiden av vinduet. Den side av vinduet som er nærmest baksiden av bilen inneholder bakre stopp, mens den side av vinduet som er nærmest fronten av Mustang er den fremre stopp. Nå gjennom døren panel åpning og holder bakruten stopp. Sett inn en dyp socket gjennom tilgangen hullet på baksiden av innsiden av døren, og deretter fjerne bolten som holder bakre stopp på plass. Trekk vinduet stoppe ut av døren.
8

Fjern foran vinduet stopp. Nå gjennom døren panel åpning og hold foran vinduet stopp. Sett en dyp stikkontakt gjennom adkomsthullet på forsiden av den indre side av døren, og deretter fjerne bolten som holder den fremre stopp på plass. Trekk vinduet stoppe ut av døren.
9

Løsne de tre boltene som fester vent vinduet, ved hjelp av en skiftenøkkel. To bolter er på forsiden av ventilen vinduet, mens den tredje bolten er på bunnen av den lange arm metall som stikker ut fra baksiden av ventilen vindu ned langs lengden av døren.
10

Tilt ventilen vinduet mot forsiden av den Mustang, så ruller vinduet opp til metallbøylen bunnen av vinduet blir utsatt for. Gripe hver ende av toppen av vinduet, og deretter trekke vinduet ut av døren. Hvis ønskelig, kan du fjerne den ventilen vinduet ved å vri ut sine tre festeboltene med en skiftenøkkel og trekke vent vinduet ut av døren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59533.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair