Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Fjerne Drivers Side Vindu mot F150 Truck

Auto glass er en av de dyrere elementer for å erstatte på alle kjøretøy. Ford F-150 er intet unntak. Du kan imidlertid spare noen kroner ved å gjøre jobben selv når du kjøpe den nye glass. Fjerne sjåførens vindu fra Ford F-150 krever tålmodighet og omsorg, for ikke å knuse vinduet glass under fjerning. Det er best å ta noen forholdsregler før du prøver dette reparasjon og sørg for at du har et solid grep om hva som må gjøres før du begynner. Du trenger
Pakking tape
Pocket skrutrekker
Philips skrutrekker (valgfritt)
Torx drivere (valgfritt)
Socket satt
Trim pin verktøy for fjerning
Show Flere Instruksjoner
en

Tape vindusglass i oppreist stilling ved å kjøre teipen på utsiden av vinduet, opp og over vinduskarmen og ned på innsiden. Sørg for at den kontakter glass i minst fire inches på begge sider. Gjenta dette trinnet en gang slik at du har to stykker av pakking tape holder glasset opp, en foran og en bak.
2

Fjern eventuelle trim deksler eller falser på døren som kan være skjuler festene. Avhengig av året, modell og Interiør pakke av F-150 må du kanskje fjerne noen av eller alle disse elementene: interiør dørhåndtaket ringen, hovedbryter bezel, reflektor linser, høyttaler deksler, høyttalere og andre små trim paneler . Disse kan nøye pried ut ved hjelp av lomme skrutrekker. Reflektorfordypnin linser på visse modeller vil bli holdt på med skruer som kan fjernes med lomme skrutrekker.

Koble ledningsnettet fra master vinduet bryteren når du har vinduet bryteren rammen fjernet.


3

Fjern festene du avdekket i trinn 1 ved hjelp av socket sett. Løft dørpanelet opp og bort fra døren. Hvis du ikke koble fra og låse brytere i trinn 2, må du koble dem nå før du flytter døren panel altfor langt fra døren. Ulike modeller har Philips skruer, Torx skruer eller hex skruer. Det er best å ha alle tre typer verktøy hendig i tilfelle du trenger dem som det er ikke uvanlig å ha flere lås typer i samme forsamlingen.
4

Fjern trim pins ved hjelp av trim pin flytting verktøyet ved å skyve den mellom døren panel og dør på trim pins plassering. Gjenta til alle trim pins er fjernet fra døren. Sett panelet et trygt sted.
5

skru fra hverandre Vindufeste faner fra vinduet regulator bruker socket sett. Avhengig av året av F-150, må du kanskje senke vindusglass delvis for å få tilgang til boltene. Hvis dette er tilfelle, skrallende båndet av utsiden av vinduet, senke glasset til et punkt som gir deg tilgang til boltene og sett på tape. Du må koble vinduet bryteren midlertidig å flytte vinduet.
6

Fjern tapen forsiktig mens du holder vinduet glass med den andre hånden. Når båndet er fjernet, vippe glasset mot fronten av kjøretøyet, og trekke det oppover og utover gjennom vindusrammen mot utsiden av den F-150. Dette kan kreve vippe den forfra og bakover et par ganger i løpet av fjerning, avhengig av året og cab konfigurasjonen av F-150.
7

sammenligne den gamle glass til den nye glass før du installerer. Du kan utføre installeringen av det nye glasset ved å reversere fjerning prosedyre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59532.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair