Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan fikse en passasjersiden bilvinduet

Automotive windows bruker et vindu regulator for å heve eller senke en del av glass i døren. Dette regulator eller dets komponenter kan svikte, og vinduet vil kreve reparasjon. Fikse en personbil vinduet vil ta den gjennomsnittlige bakgård mekaniker omtrent en time. Du trenger
Skrutrekkere
Socket satt
White litiumfett
Vis flere instruksjoner
en

Ta av døren panel ved å skru den og trekke den fra sine pop-nagler. De fleste panelene vil ha skruer eller bolter under armlenet og inne i dørhåndtaket området. Når frigjort fra disse, kan panelet trekkes av pop-nagler som holder den til metall dør. Dette vil gi tilgang til vinduet regulator og glass.
2

Inspiser vinduets komponenter og finne problemet. Regulatorer kan miste bolter eller bli mis-justert, slik at vinduet for å ikke operere. Elektriske motorer kan mislykkes, krever erstatning. Hvis vinduet vil flytte, slå den inntil problemet skjer, så merk hva som hindrer full bevegelse. Noen ganger rusk kan sette seg fast i de mekaniske tannhjul og armer og føre til at vinduet ikke virker.
3

Korriger mekanisk problem med vinduet. I verste fall vil hele vinduet regulator må byttes ut ved å fjerne skruene som holder glasset til den, så unbolting den fra metall dør og skyve den ut. Hvis vindusglasset er kommet ut av bærelisten på regulatoren, kan den settes på plass og festes med en bolt eller klemme, avhengig av modellen. Unbolt og erstatte den elektriske motoren eller manuell sveiv. Det er normalt to primære boltene som holder motoren på plass, og disse kan fjernes med urviseren snu.
4

Bruk white lithium grease til å smøre alle bevegelige deler bortsett fra glasset. Denne glatte fett vil holde seg til vertikale overflater og vil bidra i driften av vinduet regulator.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59529.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair