Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan endre et bilvindu

En bil vinduet har to hovedkomponenter: vinduet glass selv og en regulator, som arbeider med sveiv eller makt motor til å kontrollere sin opp og ned bevegelse. Endre et vindu kan innebære å erstatte glasset hvis det er sprukket eller knust, eller regulator, hvis vinduet ikke vil rulle ned ordentlig. Den nøyaktige metoden for å endre vinduet kan variere, avhengig av modell og år av kjøretøyet. Du trenger
Trim stick
Rag eller hektet verktøy
skrutrekker
Wrench
Vindu glass
Vindusheismotor
Vis flere instruksjoner
Window fjerning

en

Løsne vinduskontroller fra bildøra indre trim panel. For en manuell håndtak, bruk en hekta verktøy eller gni et håndkle bak håndtaket for å løsne sitt klippet. For avanserte kontroller, lirke kontrollene av med en trim stick og koble den elektriske kontakten.
2

Fjern den indre trim panelet ved å fjerne alle sine skruer med en skrutrekker, lirke den av klippene langs kantene med trim pinne og løfte det av.
3

Skrell bort plast vann skjold som blokkerer tilgang til den indre døren.
4

rull ned vinduet , slik at festeboltene for vindusglass og regulator som er tilgjengelige gjennom hull i døren. Du må kanskje koble kontrollene til å gjøre dette.
5

Koble vindusglass fra døren ved hjelp av en skiftenøkkel på sine bolter, vippe dem og løfte glasset ut av åpningen i toppen av døren. På noen biler vil du fjerne boltene, mens på andre kan du bare løsne dem
6

Fjern vinduet regulator hvis den må byttes ut -. Fjerne sine festebolter, deretter skjule regulator for hånd og ta det gjennom tilgangen hullet i døren. Du må kanskje også å koble en elektrisk kontakt til motoren, hvis den finnes.
Vindu Installasjon
7

Installer vinduet regulator, hvis nødvendig, ved å sette det inn i dør gjennom hullet, bolting den på plass og koble motoren.
8

Skyv den nye glass ned i døra før det er på plass innen regulator, deretter fest den med sine bolter.

9

Stick vannet skjoldet tilbake på døren og koble trim panel med sine klipp og skruer, inkludert vinduet kontrollene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59527.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair