Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan endre Window Glass i en bildør

Biler produseres i dag med en mye kraftigere glass enn de var selv 10 år siden. Til tross for dette teknologiske fordel, er vinduet sikkerhetsglass brutt tusenvis av tid per dag i USA. Dessverre, har kostnadene for å reparere denne skaden steget dramatisk i løpet av samme tidsperiode på grunn av kompleksiteten i moderne bil døren konstruksjon. Gjennomsnittlig bil entusiast kan likevel erstatte ødelagt dør glass forutsatt at de har et grunnleggende sett av automotive håndverktøy og de følger noen enkle prosedyrer. Gjør du det vil resultere i hundrevis av dollar i å spare, samt gi mulighet til å utføre rutinemessig vedlikehold på døren forsamlingen. Du trenger:
Skrutrekkersett
Wrench sett (sae eller metriske avhengig av fabrikat)
Øyevern
Arbeidshansker
Shop vakuum
maskeringstape
Pen
smøreolje
Repair manual (hvis tilgjengelig)
Vis flere instruksjoner
en

Ta på vernebriller og arbeidshansker. Rens bort alle brutt biter av sikkerhetsglass hvis døren vindu er knust. Fjern store biter av glass for hånd, deretter suge opp eventuelle gjenværende små biter med en butikk vakuum. Sørg for å få alle de små glass biter som er klemt fast på ulike steder i døren og hele bilen. En butikk vakuum med små Odd formet vedlegg er svært nyttig i å gjøre dette. Ikke rull vinduet opp eller ned ennå, vent til du er sikker på at alle knust glass er fjernet
2

Fjern døren tilgang paneler og skruehullene dekker.. Disse er vanligvis holdes på plass med små Phillips skruene. Fjern eventuelle ekstra deksler som bryter panel dekker og ekstern bryter dekker som er aktuelt. Mange dekker er holdt på plass med klips, slik at de bare sprette av når trykket er brukt i riktig retning. Sluttresultatet skal være et nakent dør panel uten vedlegg (dekker) gjenstår.
3

Vacuum noen sikkerhet glass partikler du kommer over som du demonterer døren. Hvis du er usikker på riktig plassering av deler som de er fjernet, merke dem med maskeringstape og en penn. Senk vinduet slik at det er 3/4 av veien åpen.
4

Fjern eventuelle elektriske forbindelser fra døren brytere. De fleste forbindelser vil være av pluggtype variasjon, som bare trekke fri og kan kun bli satt inn igjen i en stilling. Disse inkluderer vindu brytere, strøm dørlåser, bakspeilet kontroller, etc. Mark hvert bytte gruppe med maskeringstape og en penn hvis du er usikker på hvordan de skal settes sammen senere.
5

Finn døren panel festeboltene (eller skruer avhengig av produsent). De fleste dørpaneler bruker en kombinasjon av skruer og plast push-festene. Etter at alle festene har blitt plassert og fjernes forsiktig lirke opp og ut for å fjerne dørpanelet. Det kan være nødvendig å vri og vende panelet som du trekker den for å fjerne eventuelle hindringer. Sørg for å slå av evt. elektrisk tilkobling klipp som er ment å sikre elektriske ledninger til døren panel før du trekker for hardt. Lay døren panel side.
6

Peel tilbake all slags vær (plast) isolasjon. Husk hvordan det ble installert. Finn og fjern eventuelle dør styrke støtte barer. Disse generelt kjøre vertikalt eller horisontalt over innsiden av dørkarmen, og holdes på plass med mellomstore bolter. Vakuum nøye hele interiøret i dørkarmen, og fjern eventuelle gjenstridige glass stykker for hånd.
7

Sett den nye glass i døren via den største tilgang i dørkarmen, eller via glasset kanal i toppen av døren (avhengig av produsent). Lå glasset i riktig posisjon på glass støtte arm. Nøye begynne montering komponenter i motsatt rekkefølge av fjerning deres. Påfør smøring (liten mengde) til noen bevegelige mekaniske komponenter som skyve spakene som vedlikehold forholdsregel.
8

Test vinduet til full drift før du monterer døren tilgang paneler og skruehullene dekker. Hvis tilfredsstillende, fullføre montering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59522.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair