Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan fikse et vindu på en 1997 Pontiac Sunfire

Reparere et vindu på en 1997 Pontiac Sunfire er en oppgave som lett kan gjøres av den gjennomsnittlige kjøretøyets eier. Mens de fleste auto reparasjoner kan virke skremmende eller kreve hjelp av en utdannet tekniker, kan bilvinduet reparasjon gjøres i oppkjørselen hjemme. Når du har lært hvordan du kan fikse bare ett av vinduene på 1997 Pontiac Sunfire, kan prosessen bli brukt til å reparere andre bilvinduene også. Du trenger
Replacement bilvinduet
par hansker
Stikknøkkel satt
Vis flere instruksjoner
The Door Panel
en

Sørg at bilvinduet er rullet ned og fjerne alle synlige skruer fra døren panel. Sakte fjerne dørpanelet for å sørge for at det ikke er noen ledninger fanget. Hvis det er ledninger, løsne dem eller koble dem på sele;. Aldri klippe noen ledninger
2

Mens du ser på innsiden av bildøra, finn en sort eller sølv horisontale linjen. Hvis vinduet er fortsatt intakt vil du lett se metallstangen, hvis ikke, er dette metallet spore bilvinduet pleide å sitte i. På begge ender av metall sporet vil være bolter som holder bilvinduet glasset på plass. Fjern boltene ved hjelp av pipenøkkel sett og plassere dem på et trygt sted.
3

Før du installerer den nye bilen vindusglass, sørg for at vinduet spor og innsiden av døren er fri for rusk. Bruk et par hansker for å beskytte hendene fra glasskår og eventuell skarp metall inne i bildøra.

Putting bilvinduet glass i krever ingen spesielle triks annet enn å skyve foran bilvinduet i første mens gradvis senking av den bakre.

mens du senker erstatning bilvinduet, sørg for at det blir riktig plassert på vinduet spor der de to boltene vil gå.

Sikre den nye bilen vindusglass på plass ved bolting det i. Forsiktighet bør utvises mens stramme boltene fordi over stramme boltene vil føre til at bilen vindusglass å bryte. En kvart omdreining siste hånd stramt bør være tilstrekkelig.

Koble eventuelle ledninger mens erstatte døren panel på samme måte som du tok den av og teste nytt vindu.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59520.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair