Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Frontruten Skade

Når veien avfall som en stein eller grus preget frontruten og etterlater en liten chip (noen ganger kalt en stjerne), kan det virke ubetydelig til en travel driver på farten. Men når som helst frontruten kan bøye på grov fortau og slå den lille sprekk kan i et puslespill av glass, og tvang bileieren til å erstatte frontruten. Det er viktig å vite hvordan du kan unngå at forholdet etter at frontruten opprettholder en stjerne chip. Haster
p Det er viktig å ha en stein chip eller sprekk løst så snart som mulig. Ekstreme endringer i temperatur kan føre til en chip eller sprekk for å spre mer eller knuse frontruten. I et slikt tilfelle, ville en bil eieren ikke kunne reparere frontruten og måtte bytte den.
Replacement

frontruten med en stjerne chip må være erstattes hvis stjernen er i førerens synsfelt. I tillegg, hvis sprekken er nær kanten av frontruten kan det må byttes ut.
Reparasjon

Noen sprekker og chips kan fylles med harpiks når sprekken er mindre enn 24 inches eller den stein-brikken er mindre enn et 50 cent stykke. Denne prosedyren bør holde feilen fra å vokse større.
Forsikring

Noen forsikringsselskaper vil dekke kostnadene for å fylle en stein chip eller crack. Det er fordi det sparer forsikringsselskapet penger i det lange løp å fikse chip i stedet for å betale for en ny frontrute.
Prevention

Unngå følge grus lastebiler og semi- tilhengere. Unngå parkering i et område der det er hagestell forekommende å holde rusk og steiner fra treffer frontruten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59519.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair