Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan fikse en Crack in Auto Glass

Det er ingenting som en splitter ny bil, den åpne veien og en solrik dag. Og det er ingenting som kan ødelegge denne dagen raskere enn en semi-lastebil fart forbi og kaster en stein inn i tidligere uberørte frontruten. Heldigvis er det ingen grunn til panikk. I dag er teknologien eksisterer for å reparere mange av disse chips og sprekker uten å ty til å erstatte frontruten. Lagre hundrevis av dollar ved å lære hvordan å fikse en sprekk i auto glass selv. Du trenger
Forstørrelsesglass
Auto glass reparasjonssett
Stoppeklokke
Vis flere instruksjoner
Reparasjon Auto Glass Yourself
en

Undersøk chip med et forstørrelsesglass. Lange sprekker vil kreve at du bytter frontruten, men de fleste andre kan repareres med en enkel auto glass reparasjonssett. Selv om de ikke er å hindre ditt syn, bør alle chips og små sprekker repareres umiddelbart. De kan etter hvert bli til en lengre sprekk og de vil definitivt bli magneter for umulig å fjerne smuss.
2

Kjøp en auto glass eller frontruten reparasjonssett. Du kan finne en enkel lim injeksjon kit på de fleste store varehus eller din lokale automatisk forsyning butikk for rundt ti dollar. Det er mer kompliserte byggesett, men de er ikke noe mer effektivt enn de enklere å bruke dem. Hold det enkelt.
3

Begynn med en tørr, ren frontrute. Det er helt avgjørende at frontruten er helt tørr, og et sted i nærheten eller om romtemperatur. Hvis det er kaldt eller regner ute, må du få bilen inn i en garasje.
4

Peel beskyttelsesfilmen fra en precut selvklebende stripen og bruke den til den rene glass, sentrert over chip . Burnish det med en stump gjenstand og fjerne de gjenværende film. Sørge for at plast-adapteren som fulgte med settet er loddrett, stikke den til filmen. Burnish en gang til.
5

Fjern hetten fra sprøyten av lim, noe som gjør at ingen drypper på bilens maling jobb. Koble sprøyten til adapteren, og mens du holder sprøyten kroppen med en hånd å holde den stødig, trekke i håndtaket på sprøyten tilbake til den stopper. Dette undertrykket fjerner luft og lar limet å sive ned i sprekken. Hold i ett minutt.
6

Slipp håndtaket. Ikke trykk på sprøyten håndtaket, bare la det gå. Dette vil tvinge lim inn i sprekken. Gjenta så mange ganger som nødvendig inntil sprekken er helt full av lim. Fjern sprøyten, adapter og lim ark fra glass og fjern overflødig lim rundt sprekken med en alkohol fuktet håndkle, og etterlater en boble av lim i sprekken selv.
7

La tørke. La limet tørke i flere timer. Når det har herdet fjerne overflødig lim fra sprekken med et skarpt barberblad. Gratulerer, du har nå reparert frontruten og lagret deg mye penger og tid i prosessen!

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59518.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair