Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan erstatte den Front Door Glass på en 1999 Pontiac Grand Prix

Dør glass på 1999 Pontiac Grand Prix er en type glass som kalles herdet glass. Dette glasset går gjennom en spesiell prosess med oppvarming og kjøling som produserer glass som ikke knuser ikke inn i skarpe skår når de blir brutt. Herdet glass, som er en type av sikkerhetsglass, brytes i biter da truffet med nok kraft til å bryte i vinduet. Du kan bytte ut inngangsdøren glass på 1999 Pontiac Grand Prix uten spesialverktøy. Du trenger
Sparkel
Skrutrekkersett
Wrench satt
Vis flere instruksjoner
Fjerne Dørtablå
en

Fjern negative batteri kabel med en skiftenøkkel.
2

Fjern den lille plast dekker over Innredningspanelet skruene som ligger i indre dørhåndtaket lomme og armlene med en sparkel. Fjern trim panel skruene med en skrutrekker.
3

Lirk ut det elektriske vinduet kontrollenhet med en sparkel og koble den (eller fjerne den manuelle sveiven med en skrutrekker, hvis du don ' t har elektriske vinduer). Fjern makt speil fjernkontroll fra førersiden døren med en skrutrekker.
4

Sett sparkel mellom døren og panel klipp og lirke klippene løs fra døren. Fjern trim panel fra døren og koble døren høflighet lys og andre kabler som gjenstår mellom panelet og døra.
Bytte Glass
5

Skrell indre og ytre belte linje tetningslist fra døren med en sparkel. Fjern kjøre kanal skruene med en skrutrekker og dra rømmen kanal fra døren. Fjern den fremre run kanal i tillegg om nødvendig.
6

Hev vinduet halvveis. Trykk på baksiden holderklemmen å løsne vinduet fra bakre run kanal. Fjern eventuelle vindu festeboltene, om nødvendig, med en skiftenøkkel.
7

Løsne regulator arm fra rammen kanal og vippe glasset innenbords av døren. Løft glasset opp og ut av døren.
8

Sett den nye glass i døren. Engasjere regulator arm valsen med sash kanal. Senk glasset halvveis og skyve vinduet tilbake til å engasjere seg bak run kanal.
9

Nedre vinduet for å la ca tre inches av glass viser. Installer frontglass kanal og engasjere foran holderen med glasset. Installer vinduet festeboltene, hvis det er aktuelt, og skru dem ned.
10

Reversere demontering trinnene for montering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59514.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair