Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik reparerer en Cracked pleksiglass frontrute

Bil og båt frontruter er ofte laget av pleksiglass fordi det er en billig og holdbart materiale. Det største problemet med pleksiglass er at hvis den sprekker eller riper, blir hele området rundt sprekk eller scratch skyet. Fikse en sprekk i pleksiglass er det enkleste å gjøre deg selv slik at du ikke trenger å ha en erstatning frontrute satt i. Du trenger
Drill
Minste borekronen
pleksiglass limet
Lim pistol eller injektor
Soft filler
Rotary poleringsmaskin
Mykt skum polering pads
pleksiglass renere
Vis flere instruksjoner
en

Bor et fint, lite hull ved enden av sprekken. Hvis sprekken strekker seg over frontruten, gå til tuppen av sin rekkevidde og bore det lille hullet. Dette vil hindre sprekk som strekker seg lenger fra over frontruten. Husk, bør hullet være liten nok til å runde ut i slutten av sprekken i armen, men ikke stor nok til å bryte frontruten.
2

Fyll sprekken med pleksiglass lim. Limet skal være så tynn som vann, så vær forsiktig med å bruke for mye press når injisere det inn i sprekken med et lim pistol eller injektor. Du kan finne limet på de fleste jernvareforretninger. Tørk bort overflødig lim som søl utenfor sprekk på frontruten.
3

Bruk roterende poleringsmaskin til buff og polish over forseglet sprekk. Plasser en skum buffer pad på hodet av poleringsmaskin. Legg det forsiktig flatt mot sprekken, slå den på og bruke den laveste hastigheten til å begynne med til du får taket på det. Flytt den i sirkulære bevegelser akkurat nok til å buff den forseglede sprekk jevnt mot resten av pleksiglass frontruten.
4

Hell en liten mengde av pleksiglass rengjøringsmiddelet på en myk klut, og gå over hele frontruten for en ren, gjennomsiktig finish.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59508.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair