Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik installerer du en frontrute på en 1500 Goldwing

Hondas GL 1500 Goldwing er en premiere touring sykkel, selv om det gikk ut av produksjon i 2001. Det er en godt bygget arbeidshest som vil vare i mange år hvis godt vedlikeholdt. Før eller senere, men er frontruten sannsynlig å ta en stein fra veien og må byttes ut. Det er en jobb som passer for middels mekaniker, og det bør ikke ta mer enn en time eller to. En ting er sikkert: neste gang du blir fanget i en forbigående tordenvær, vil du være glad for at du tok deg tid til å installere en ny frontrute. Du trenger
Skrutrekkere
Vis flere instruksjoner
Fjern frontruten
en

Løft begge frontruten justering spaker for å heve frontruten. Trekk tilbake trim rundt speil for å avsløre skruene. Fjern de to skruene som holder den svarte trim under frontruten garnityr på hver side. Fjern den svarte trim. (Dette trim er ikke på 1995 gjennom 2000 sykler.)
2

Fjern de to skruene på hver side av frontruten garnityr. (The garnityr er det trim som dekker fronten nederste delen av vinduet.) Stå foran sykkelen og dra forsiktig garnityr, tipper toppen mot deg for å fjerne det.
3

Fjern de fem skruene som holder frontruten. Fjern de fem ovale mounts under skruene. Legg merke til posisjonen for hver montering, ettersom de ikke er identiske. Fjern frontruten
Installer frontruten
4

Sett frontruten på plass på sykkelen. Bytt ut de fem ovale mounts, og bemerker at de to utenfor monterer er dypere enn de andre. Bytt ut de fem skruene.
5

Still deg foran sykkelen, holder garnityr. Vær oppmerksom på at tappene på bunnen av garnityr passe inn i spor på sykkelen. Tips garnityr mot deg, og skyv den på plass, faner først. Bytt festeskruene på hver ende av garnityr.
6

Bytt ut den svarte trim og skruer på hver ende av garnityr. (Dette trim er ikke på 1995 gjennom 2000 sykler.) Monter speilet trimme tilbake på plass. Sett frontruten adjuster spakene i henhold til dine preferanser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59505.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair