Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan erstatte Fast Rear Glass i en Ford Expedition

De bakre faste vinduer i Ford Expedition holdes på plass med flere bolter og noen spesielt sterk lim, alt begravd under Expedition interiør trim. Erstatte disse vinduene kan være en jobb best overlatt til en body shop eller auto glass selskap, men i tilfelle du trenger for å takle dette selv, være forberedt for en dag eller to med arbeid på ekspedisjonen. Det er best å utføre dette inne, så interiøret vil ikke bli utsatt for elementene bør du trenger å slutte å jobbe når det gamle glasset er ute. Du trenger
Box kniv
Socket satt
Helper
Lim skrape
Auto glass limet
Replacement glass
Vis flere instruksjoner
1

Fjern trim paneler rundt glasset nøye. Du kan få fingrene under trim i taket og trekk ut og bort fra Expedition kropp til pop det løs. Den trim holdes på plass med en serie av flikene på den bakside som sete i kroppen. Hvis du føler trim begynner å bøye unaturlig eller se noe tap av farger mens du trekker, la gå og prøve en annen vinkel. Plasten blir hvit like før den bryter.
2

boksen kniv og skjær langs felles der limet kommer i kontakt med eksisterende vindusglass. Bruke ekstrem forsiktighet her, som barberblad i boksen kniv kan bryte enkelt eller kniven kan plutselig bevege seg i den retningen du bruke press, noe som resulterer i skader. Avhengig av størrelsen på vinduet, kan dette ta opptil flere timer å fullføre.
3

Skjær limet vekk fra boltene som holder vinduet på plass.
4 < p> Bruk socket satt til å fjerne mutrene. Har en medhjelper holde glasset under mutteren fjerning slik at glasset ikke beveger seg før du er klar.
5

Trekk den gamle glass forsiktig ut av veien og sett det til side.
6

Skrap bort leftover limet igjen på Expedition kropp der den gamle glasset ble montert.
7

Legg den gamle glass ned på en ren, myk overflate med innsiden delen av glass vendt ned.
8

Kjør en ¼-tommers bred perle av auto glass lim hele veien rundt kanten på det nye glasset, slik at det å kurere per instruksjonene på limet container.

9

Ha en hjelper hjelpe deg i å løfte glasset opp og flytte den på plass. Trykk den godt på plass, og sett de mutrene med socket sett.
10

Sett trim i motsatt av hvordan det ble fjernet.
11

Se auto glass selvklebende spesifikke instruksjoner om herdetid før du bruker bilen. Hvis bilen sitter i et varmt område, la døren vinduene sprakk åpne for å unngå varmeutvikling inne i ekspedisjonen før limet er skikkelig tørket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59503.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair