Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan du monterer en Mirror på en Grand Marquis

Kjøring uten bakspeilet er usikre, og i noen stater er det rett og slett ulovlig. Hvis bakspeilet har falt av frontruten, eller hvis du trenger å erstatte det på grunn av skade, montering speilet tilbake på glass er en ganske enkel oppgave. Når du har utstyret du trenger, være forberedt på å ta deg tid. Gjør et rush jobb på et speil erstatning kan føre til skade eller en sprukket frontrute. Du trenger
Crayon
Barberblad
Mirror Utskiftingspakken
Mirror
skrutrekker eller unbrakonøkkel
Vindu renere og fille
Vis mer Instruksjoner

en

Ta stift og lage en disposisjon på utsiden av frontruten der speilet ble opprinnelig montert. Hvis det gamle speilet er fortsatt på plass, er det bare skissere mount. Hvis speilet mangler, markere hvor den gjenværende limet har stått bak.
2

Få inn i bilen og nøye ta barberblad og skrape den gjenværende lim borte fra frontruten. Hvis det gamle speilet er fortsatt på plass, nøye jobbe bladet rundt kantene på fjellet, innmating mellom fjellet og glass nøye før du har skjære gjennom limet. Kommer på limet fra alle kanter vil tillate deg å kutte lim borte på kortest mulig tid.
3

Bruk alkohol gni som kommer med speilet Utskiftingspakken å rense området hvor speilet vil monteres. Hvis fjellet ikke er koblet til den nye speil, sett den inn i speilet base før du går videre til trinn 4.. De fleste festene blir holdt på plass med en Allen skrue eller sett skruen som du kan stramme med skrutrekker eller unbrakonøkkel.
4

Følg instruksjonene på speilet erstatning kit for å legge limet festet og frontruten. Plasser braketten mot frontruten, fôr det opp med merket du har gjort tidligere.
5

Hold press på festet for tiden angitt i erstatning kit instruksjoner. Ikke dytt for hardt - du kan knekke frontruten ved å bruke for mye press på et så lite område
6

Tørk av fargestift mark av utsiden av frontruten med vindu renere og en fille. .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59500.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair