Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan erstatte en Rear Window i en Toyota Tacoma

Bytte ut den bakre vindu på din Toyota Tacoma kan være litt skremmende hvis du ikke er kjent med auto glass reparasjon, selv om det er egentlig ikke vanskelig. Ta deg god tid og husk at du arbeider med glass, så vær forsiktig med vinduet for å unngå å bryte den. Bytte ut den bakre vindu på Tacoma krever bruk av en gummipakning men ingen lim eller uretan å forholde seg til som gjør jobben enklere. Du kan kjøpe et nytt vindu for din Tacoma fra en skraphandel eller en Toyota forhandler. Du trenger
Flat skrutrekker
Thin nylon ledningen
Replacement vindu
såpevann
Vis flere instruksjoner
en

Lirk opp kanten av gummitetningen på innsiden av lastebilen med en flat skrutrekker. Trykk skrutrekkeren under pakningen og arbeide pakningen utenfor vinduskarmen mens du skyver ut på vinduet.
2

Fortsett rundt rammen til pakningen er løs nok til å fjerne vinduet fra lastebilen kroppen. Dra vinduet ut fra utsiden av bilen, være forsiktig så du ikke mister det eller knuse glasset.
3

Fjern pakningen fra vinduet. Det vil bare trekke av hele veien rundt vinduet. Monter pakningen rundt det nye vinduet, sklir den på rammen eller glass og jobber hele veien rundt vinduet.
4

Wrap et langt stykke av nylon ledningen rundt pakningen, la det sitte i bunnen av sporet hvor pakningen sitter på trucken. Ledningen brukes til å trekke pakningen ut rundt leppe på lastebil kroppen.
5

Bruk såpevann på pakningen og lastebil kroppen der de to møtes. Plasser vinduet mot utsiden av bilen og dra i ledningen fra innsiden for å plassere pakningen på lastebil kroppen leppe.
6

Trykk på pakningen fra utsiden av bilen med hånden til hjelpe sete pakningen som du jobber deg rundt det. Fortsett rundt til hele ledningen er ute av pakningen og vinduet og pakningen sitter godt inn i lastebilen kroppen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59497.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair