Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan Stopp Frontruten Sprekker

frontruten sprekker begynner ofte med en chip i glasset. Dette har en tendens til å oppstå når en annen bil sparker opp en stein som flyr bakover og treffer frontruten. Hvis du jobber på denne brikken med en gang, noen ganger kan du stoppe chip fra å bli en sprekk, eller stoppe en liten sprekk fra å spre seg videre. Dette kan bare være en midlertidig løsning, men det kan kjøpe deg litt tid før du spare opp nok penger til å ha frontruten skiftes. Du trenger
Ren klut
Hårføner
frontrute reparasjonssett eller høy ytelse lim
Rubbing alkohol
Vis flere instruksjoner
en

Sett bilen i en varm garasje hvis været er kaldt. Begynn med en helt tørr frontruten som er et sted nær romtemperatur. Tørk frontruten hvis det er nødvendig med en ren klut eller hårføner.
2

Kjøp limet som kan stoppe sprekken. Glass butikker og auto deler butikker selger frontruten reparasjonssett som inneholder en bestemt type lim. Hvis du bare trenger å fylle en chip for å stoppe en sprekk fra begynnelsen, kan du også bruke en Høyytelseslim som superlim eller Crazy Glue.
3

Fyll ut frontruten chip med lim.
4

Sett lim inn i sprekken. Følg instruksjonene på pakken pakken. Bruk sprøyte-type applikator som følger med settet. Begynne ved en ende av sprekken og fylle det med klebemiddel. Tørk bort overflødig lim med litt rensevæske påført en ren klut. Bevege seg sakte langs sprekken før du har fylt hele lengden med lim.
5

La limet tørke i minst en time og helst i et par timer før du kjører noen avstand.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59493.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair