Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hva er en Metal Oxide frontrute ?

Bil frontruter har blitt mye bedre siden innføringen av de første sikkerhetsglass versjoner i 1905 . Frontruter som inneholder metalloksider gi en elektrisk avising alternativ eller et varmereflekterende evne. Historie

første frontruter som inneholder metalloksider dukket opp i slutten av 1980 og ble installert på enkelte biler (vanligvis dyrere modeller ) gjennom 1990-tallet og inn på 2000-tallet .
metalloksyder

et metalloksyd er en kombinasjon av et metall og oksygen . Oksider av tinn, er sink, og /eller indium brukt i frontruter .
Metal Oxide Oppvarming Elements

elektrisk ledende transparente metall oksid filmer innlemmet i en frontruten brukes til å varme opp frontruten for de- icing .
Metal Oxide Reflektivitet

Et tynt belegg av sølv er brukt i noen frontruter å reflektere infrarøde og ultrafiolette stråler . Metalloksider brukes i disse frontruter å beskytte sølv belegg og for å redusere refleksjoner av andre stråler.
Ulemper

frontruter som inneholder metall oksid partikler kan forstyrre radiosignaler . Kjøretøy som er utstyrt med bomvei auto -pass systemer vil ofte kreve en utvendig montert transceiver hvis de har en metall oksid frontruten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59491.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair