Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Fakta om frontruter

frontruter begynte som skjermer mot vinden, men de har utviklet seg til mye mer enn det. Foruten beskyttelse mot elementene og flygende vrakrester, handler de for å dempe styrken av kollisjoner. I tillegg til sikkerhet funksjoner, frontruter i dag også tilby kosmetiske detaljer. Historie

De første bilene kom ikke med frontruter som standard utstyr, så bilister brukte briller. Produsenter solgte plate glass frontruter som luksusartikler. Likevel kan de knuses.
Økende etterspørsel
p Som folk begynte å kjøre i all slags vær og kjøpte mer lukkede biler, etterspørselen etter frontruter og vinduer økt. Laminert glass, som inneholdt en cellulose lag, kraftig styrket frontruter. Glass kvalitet og produksjon forbedret og kostnadene falt.
PVB frontruter

Polyvinyl butyral erstattet cellulose indre laget av laminert glass, noe som resulterer i en enda sterkere frontruten. PVB også absorberer støt under kollisjoner og hindrer passasjerer fra å gå gjennom frontruten.
Frontrute Skade

Mest skade på moderne frontruter er chips fra små steiner som dekk kaste inn luft. Virkningen ikke knuses ikke glasset, men sprekken svekker glasset og vil spre seg hvis du ikke reparere brikken.
Tilleggsfunksjoner

Moderne frontruter tilby mange funksjoner, inkludert varmeelementer, spesielle søn belegg og antenner. Du kan også tint dem i mange nyanser.
Cost

frontrute reparasjon i stedet for utskifting har vokst i popularitet. En ny frontrute koster mellom $ 250 og $ 1000, men reparasjoner gjennomsnitt $ 50 til $ 75.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59489.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair