Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik fjerner en Early Bronco Vent Window

Tidlige Ford Broncos inneholdt en ventil vindu og et hovedvindu på både fører-og passasjersiden av bilen. I motsetning til hovedvinduet, hvilke kontakter tetningslister på kroppen av kjøretøyet, vær vent vinduskontakter stripping i sin egen ramme. Å erstatte vent vinduet tetningslister, må vinduet fjernes først. Fjerning er ganske enkel, men døren panel må fjernes for å få tilgang til vent vinduets beholde mutter fra innsiden av døren. Du trenger
Phillips-skrutrekker
Stikknøkkel
Flat-skrutrekker
maskeringstape
Wrench
Vis flere instruksjoner
1 < p> Fjern vinduet sveiven, armlenet og interiøret dørhåndtaket. Både vinduet veiven og indre håndtak blir holdt på plass med en enkelt skrue Phillips. Fjern skruene med en Phillips-skrutrekker, og trekk deretter sveiv og håndtaket ut av døren panel. Bak veiven og håndtaket, hvilende mot dørbladet, er en stor plastskive. Skyv skiven av sveiv og håndtak tannhjul og sette vaskemaskinen til side. Fjern de to boltene plassert under armlenet med en pipenøkkel til å fjerne den.
2

Ta av døren panel. Døren panelet holdes på plass med et antall metallklips plassert langs de indre hjørner av panelet. Pakk bladet på en flat skrutrekker med maskeringstape for å unngå riper i dørkarmen, og sett skrutrekkeren mellom døren panel og dørkarmen. Starter på den ene kanten av døren panel, bruke skrutrekker til å lirke panelet bort fra døren til klippet løsner fra dørkarmen. Trekk døren panel utenfor dørkarmen når alle klippene har blitt koblet fra rammen.
3

Åpne ventilen vinduet og rulle hovedvinduet hele veien opp.

4

Fjern den ene mutteren som ligger ved foten av ventilen vindu med en skiftenøkkel fra innsiden av døren.
5

Grip vent vindu med begge hender, og trykk hardt ned på vinduet. I bunnen av ventilen vinduet er en stor fjær. Trykke ned på vinduet vil komprimere våren. På toppen av ventilen vinduet er en vertikal søyle metall, som glir inn i ventilen vinduets ramme. Trykk ned på vinduet til våren er komprimert nok slik at metallet pilaren klarner vinduskarmen, deretter flytte vinduet til siden og trekk den ut av døren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59488.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair