Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan fikse en Shattered Side Mirror på en bil

Glasset på en bil side speil er veldig tynn og sårbar for knuste fra liten innvirkning eller ekstrem kulde. En ødelagt bil speil er ingen hjelp for å se objekter bak bilen. Så lenge speilet foringsrør er intakt, glasset er utskiftbart. Fikse din egen knust sidespeil og bare betaler kostnadene av glasset. Du trenger
Arbeidshansker
Øyevern
Spårskruvmejsel eller sparkel
Rubbing alkohol
Myk klut
Varmepistol eller hårføner
Silikon lim
Masking tape
Vis flere instruksjoner
en

Purchase erstatning glass for sidespeilet fra en online forhandler eller auto deler butikken. Lenker til elektroniske deler forhandlere som er gitt i Resources. Gi bilen merke, modell, år og motortype ved bestilling erstatning glass.
2

Ta på vernebriller eller vernebriller med sidebeskyttelse. Små glass chips er ofte drevet i luften når du fjerner ødelagt speil glass.
3

Fjern de knuste speil stykker fra den indre rammen av foringsrøret. Slip skrutrekker eller sparkel i under kant av speilglasset og lirke frem. Hvis glasset holdes med dobbel-stick tape det vil skrelle av lett. Påfør varme fra en varmepistol eller hårføner for å hjelpe løsne limet hvis glasset er ordentlig fast. Fjern alle biter av det knuste speilet.
4

Rengjør overflaten av gummi plate bak speilet glass med sprit, og en myk klut. Fjern alle spor av tape eller lim som holdt det gamle speilet. La gummi overflaten er helt tørr.
5

Påfør dobbel-stick tape eller lim til gummi plate i rammen til å feste den nye bilen speilglass. Utskiftningen speil kan komme med sin egen tape eller lim. Bruk en silikon lim for å holde den nye speilet på plass hvis ingen lim følger med glass.
6

Rengjør støtte fra glass med rent vann og en myk klut. Tørk av glasset og putt den i speilet casing. Trykk hardt mot gummi backing. Tape glasset til de indre sidevegger av rammen med maskeringstape hvis et lim eller silikon benyttes. La båndet i stedet for 24 timer for å gi limet tid til å tørke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59485.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair