Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan erstatte vinduet i en Chevy Tahoe Door

Når Chevrolet Tahoe ble først introdusert på midten av 1990-tallet, ble det et populært alternativ til den lenger Suburban grunn av sin mindre svingradius og kortere lengde. Det gjør dem også et populært mål for tyver, og hvis du har et vindu brutt ut en eller annen grunn eller bare ønsker å bytte ut ditt glass, erstatte en er ikke en stor avtale. Det kan være litt frustrerende, men du kan gjøre det i din egen garasje med noen håndverktøy. Du trenger
Flat-skrutrekker
3/8-inch skralle og socket
Replacement vindu
Vis flere instruksjoner
en

Åpne døren , plassere bladet på skrutrekkeren bak lås bryter på døren panel og det spretter ut av døren panel. Gjenta denne prosessen for trim panel rundt elektriske vinduer brytere og interiøret dørhåndtaket, trekke begge disse brikkene ut av døren.
2

unbolt døren panel fra døren ved hjelp av 3/8 -tommers skralle og socket. Det finnes bolter bak dørlåsen og i hjørnene av panelet. Hvis dette er en front-dør panel, trekk av trekantede panel som dekker speilet boltene med hendene. Deretter løfter døren panelet opp mot toppen av døren, og deretter trekke den av døren.
3

Plugg i vinduet bytter igjen i selen på døren. Rull ned vinduet halvveis til du kan se boltene som klemmer vinduet på plass gjennom tilgang hull. Det er to 10mm boltene som klemmer vinduet til vinduet spor, og det er tilgang hull som lar deg unbolt de klemmer ved hjelp av en 3/8-inch skralle og socket. Skru fra hverandre klemmer på dette punktet
4

Trekk opp bakre del av vinduet -. Avsnittet mot baksiden av Tahoe - og vipp vinduet opp slik at den er orientert vinkelrett til normal stilling. Dra vinduet ut av døren panel, vippe den inn mot interiøret i bilen.
5

Slide erstatning vinduet på plass på samme måte du trukket ut aksjen vinduet. Vipp-vinduet i klemmer, så løst stram klemmene på plass. Rull vinduet opp og ned et par ganger for å sikre at det sitter korrekt, stram ned klemmer på vinduet med 3/8-inch skralle og socket.
6

Monter døren panel i motsatt rekkefølge av demontering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59484.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair