Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik Seal en Mobile Home Bathroom Window

Mens de gjør ikke virke som mye, små hull og sprekker rundt vinduene bad kan ikke bare la i elementene, men også redusere oppvarming og kjøling effektivitet, noe som gjør det dyrere å bo kjøle om sommeren eller varm om vinteren. For å eliminere disse små utkast, spesielt på badet, må du forsegle vinduene, både på innsiden og rundt rammen. Du trenger
Sparkel
Silicon eller latex caulk
Caulk pistol
Pile vær-stripping
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
Forsegling av Frame

en

Velg riktig tetningsmasse. Når du ser å forsegle vinduene mot elementene og luftlekkasjer, er silikon best, da det er fleksible og vil ofte vare i mange år. Ulempen til silikon er at det ikke kan males. Hvis du trenger å male, velger en latex tetningsmasse.
2

Fjern all gammel fugemasse eller trimme med sparkel, forsiktig skrape av den gamle trim.
3 < p> forsegling rundt kanten av vindusrammen på både innsiden og utsiden av vinduet. Når du arbeider med en caulk pistol, er det best å legge ned en jevn perle av caulk mens du flytter rundt kanten av vinduet.
4

La caulk tørke opp til 24 timer.

Forsegling av Sash
5

Fjern det gamle vær-stripping. Ta vindusrammen ut av rammen og forsiktig lirke den gamle vær-stripping bort med en flat skrutrekker.
6

Få erstatning vær-stripping. Ta en prøve av den gamle vær-stripping til et mobilt hjem deler leverandør og få en ny vær-stripping å matche.
7

Installer den nye vær-stripping ved å skyve den inn i sporet i vinduet .
8

Sett på rammen og sørge for at vinduet kan åpnes og lukkes lett.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59481.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair