Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan erstatte Toyota Truck Vindu Seal

Som kjøretøy alder, deler blir eldre og begynner å bryte ned. Gummipakninger rundt vinduet og døren syltetøy er vanligvis den første til å gå, så de får sprø med alderen og forringes raskt. Erstatte disse selene er ikke en vanskelig oppgave, men det kan være litt vanskelig hvis du aldri har gjort det før. I dette tilfellet, er bilen en 1999 Toyota Tacoma, men prosessen er lik for andre biler også. Du trenger
3/8-inch skralle og socket sett
Utskifting vindu sel
Vis flere instruksjoner
en

Åpne døren og rulle ned vinduet hele veien. Du vil at vinduet skal være så ut av veien som mulig, for å gi deg massevis av arbeidsrom.
2

skru fra hverandre bakspeilet med 3/8-inch skralle og socket sett. Legg det til side. Avhengig av modell av lastebil som du eier, må du koble en sele for kraften speil bruke hendene, og dra av en dekorativ stykke trim å bruke hendene også.
3 < p> Trinn utsiden av bilen og plasser hendene på bunnen hylle i vinduet, og deretter dra opp på forseglingen. Dette vil fjerne kanten tetning av vinduet; plassere den til siden. Trekk av den gjenværende vinduet trim på døren, ved å trekke ned på det og jobbe deg rundt i vinduet.
4

Plasser bakre delen av nytt vindu gummi (den delen nærmest ryggen vindu ). Trykkes ned inn i vinduet kanal for å sette den på plass. Arbeid vinduet gummi rundt vinduet, følger kurvene i lastebilen, før du skyver den siste halvdelen i fremre vindu kanal. Gummien vil ha kurver i det å matche kurvene i åpningen;. Bruk dette som en guide
5

Clip erstatning vinduet kanal på plass i vinduskarmen ved å trykke ned på den, klemme det på plass. Deretter installerer speilet med 3/8-inch skralle og socket sett. Rull opp vinduet for å sjekke for forsvarlig drift.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59475.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair