Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik konverterer Manuell Windows til Electric i en Ford Econoline Van

Ford begynte å selge det Ford Econoline Van i 1961. 70 prosent av alle varebiler på veien er Econolines, noe som gjør den til den mest populære varebilen i USA. Konvertering av manuelle vinduer til elektrisk innebærer å installere et nytt vindu regulator og koble en motor til den. Dette arbeidet er ganske enkel og kan gjennomføres av alle i omtrent en time. Du trenger
Vindusheismotor
Regulator motor
Hex skiftenøkkel
Phillips skrutrekker
Vis skrutrekker Flere Instruksjoner
en

Bruk Phillips for å fjerne skruene festet til håndtaket og den indre dørpanelet. Fjern dem begge fra døren og plasser dem på et trygt område sammen med sine skruer for reattachment når arbeidet er ferdig.
2

Finn vindu regulator. Vinduet regulator er et metallisk kryssformede komponent som har en horisontal linje øverst, hvilken vinduet er koblet til. Senk vinduet regulator så langt ned som du kan innenfor dørkarmen. Dette vil gjøre det lettere å fjerne vindusglasset.
3

Bruk en sekskantnøkkel til å fjerne de to sekskantede bolter som forbinder vinduet regulator til vindusglasset. Løft vinduet ut av dørkarmen og plasser i et trygt område. Pass på at du ikke skader vinduet fordi du må erstatte det.
4

de nedre boltene ut av vinduet regulator og løft den vekk fra døren. Plasser regulator motor på bunnen av døren tilgang panelet. Sikre motoren på plass av festebolter til motorens braketten. Kjør ledningene fra motoren til ledninger stafett under dashbordet. Koble motor ledninger til releet.
5

Plasser nytt vindu regulator over motoren og fest på plass ved å feste nye bolter med en skiftenøkkel. Fest et elektrisk tilkoblingsorgan fra motoren til vinduet regulator. Dette kan gjøres ved å sette den med hendene.
6

Skyv vinduet tilbake til dørkarmen. Stille opp hex hull på vinduet regulator med de på vinduet. Thread to Sekskantboltene tilbake mellom de to komponentene. Sett på døren panel og dørhåndtaket ved å feste dem på døren og plassere festeskruene tilbake til dem med skrutrekkeren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59472.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair