Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan bytter jeg et vindu på en 1972 Cutlass Supreme?

The Oldsmobile Cutlass Supreme ble utviklet av General Motors og regnes som den beste bilen i Cutlass-serien. Bytte vinduer på 1972 Cutlass Supreme er ganske mye den samme prosessen som du ville finne på noe annet merke og modell av kjøretøyet. Arbeidet i seg selv bør ikke ta lenger enn en time, og du kan finne alle de verktøy og utstyr du trenger hos din lokale auto butikken. Du trenger
Phillips-skrutrekker
Hex fastnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Fjern de to skruene som holder dørhåndtaket på plass med en Phillips -skrutrekker. Ta av dørhåndtaket fra døren og sett dem til side.
2

Ta skruene ut av den indre dørpanelet ved hjelp av skrutrekkeren. Løft døren panel bort fra døren og sted med dørhåndtaket.
3

Finn vindu regulator. Vinduet regulator er et metallisk innlegg figur som har en horisontal metallstang øverst til hvilken vinduet forbinder. Flytt vinduet regulator så lavt ned i døren panel som du kan. Dette vil gjøre det lettere å fjerne vinduet.
4

Bruk en sekskantnøkkel til å fjerne sekskantbolter som kobler vinduet til vinduet regulator. Løft vinduet fra dørkarmen.
5

Skyv et nytt vindu inn i dørkarmen av Cutlass. Plasser hullene på undersiden av vinduet med de på toppen av regulator. Fest hex boltene med sekskantnøkkel. Plasser døren panel og dørhåndtaket tilbake på døren og fest på plass med skruene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59470.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair