Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan erstatte en Stuck Vindu i en 1998 Nissan Sentra

Hvis et vindu i 1998 Nissan Sentra ikke kan heves eller senkes, kan det bli sittende fast på vinduet regulator, eller regulatoren i seg selv kan bli skadet. For å bøte på dette problemet, fjerner vinduet fra regulatoren, og inspisere regulator. Arbeidet bør ikke ta lenger enn en time. Du trenger
Phillips-skrutrekker
Wrench satt
Vis flere instruksjoner
en

Finn de to skruene som er festet til dørhåndtaket på sentra. Bruk en Phillips-skrutrekker for å fjerne skruene, og dra i dørhåndtaket bort fra døren.
2

Hekt døren panel trim fra hele dets kontakter. Trekk trim bort fra døren. Fjern skruene er festet til døren panel. Trekk døren panel bort fra døren.
3

Fjern de to boltene som forbinder vinduet til vinduet regulator. Plasser boltene i et trygt område, for eksempel en magnetisk skuffen for å sikre at du ikke mister dem. Løft vinduet bort fra dørkarmen.
4

ut om vinduet regulator kan flytte opp og ned i dørkarmen. Hvis den ikke beveger seg, fjerne festeboltene fra regulatoren og erstatte det. Plasser den nye regulator på døren, og stram boltene.
5

Plasser vinduet i dørkarmen. Stille opp skruehullene i bunnen av vindusruten med de på toppen av regulator, og sett boltene. Løft døren panel tilbake på døren, og fikse det på plass med skruene. Skyv dørhåndtaket tilbake på plass, og fest de to skruene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59469.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair