Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan Juster Driver Side Window på en Pontiac Montana

Du må justere førersiden vinduet i din Pontiac Montana hvis det har blitt sittende fast i en stillestående posisjon. En fast vindu kan være forårsaket av en skadet vindu regulator, eller kanskje vinduet selv ikke er koblet til regulatoren fullstendig. For å løse problemet, må du fjerne vinduet fra rammen og installere det riktig. Du kan plukke opp de verktøyene som trengs for jobben fra din lokale auto deler butikken. Du trenger
Skrutrekkersett
Wrench satt
Vis flere instruksjoner
en

Bruk en Phillips skrutrekker for å fjerne skruene som holder dørhåndtaket på plass . Trekk dørhåndtaket bort fra døren.
2

Åpne opp døren helt. Finn skruene er festet til døren panel. Noen av skruene kan være skjult av plastdekslene, så bruk en flat skrutrekker eller en kniv til å ta dem av. Bruk skrutrekker til å fjerne skruene fra panelet. Plasser skruer og deksler i et trygt område for reattachment senere.
3

Finn de to boltene nederst i vinduet som kobler den til vinduet regulator. Fjern boltene ved hjelp av en skiftenøkkel. Løft vinduet fra dørkarmen.
4

Sjekk vinduet regulator for å sikre de nedre bolter som fester regulatoren til døren er riktig tilkoblet, og at regulatoren kan bevege seg jevnt opp og ned .
5

Plasser vinduet i dørkarmen. Stille opp skruehullene i vinduet med de på regulator og tråd en bolt mellom dem begge. Plasser døren panel og dørhåndtaket igjen til døren og fest skruene med en skrutrekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59468.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair