Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik installerer Window Glass i en 1940 Ford Coupe

Installere vindusglass på en 1940 Ford Coupe er ikke mye annerledes enn å installere et vindu i en moderne bil. Hvis noe, er prosessen mye enklere, og derfor litt lettere. En vanskelighet er å finne en erstatning vindu for å passe til kjøretøyet. Det finnes en rekke spesialiserte forhandlere som gir komponenter for klassiske biler som Coupe. Du kan også ha et vindu skreddersydde. Du trenger
Wrench sett
Skrutrekkersett
Window
Vis flere instruksjoner
en

Åpne døren til Coupe og finn skruene som fester dørpanelet på plass. Noen av skruene kan være skjult av plastdeksler. Bruk en liten flat skrutrekker for å forsiktig fjerne dekslene.
2

Bruk en Phillips-skrutrekker for å fjerne skruene festet til døren panel. Plasser skruene på et trygt område å unngå å miste dem. Løft døren panel bort fra døren.
3

Senk vinduet regulator til sitt laveste punktet i dørkarmen. Hvis et vindu er allerede montert på dørkarmen, må du først fjerne den før du installerer nytt vindu glass. Bruk en skiftenøkkel til å fjerne de to boltene som fester vinduene til regulator. Løft vinduet fra dørkarmen. Det kan være lurt å bruke beskyttende hansker når du gjør dette slik at du ikke skader hendene.
4

Plasser den nye vindusglass i dørkarmen. Juster skruehullene i bunnen av vinduet med de på regulator. Fest de to boltene mellom hullene for å fikse dem på plass.
5

Løft døren panel tilbake på døren. Fest skruene til å fikse døren panelet på plass med en Phillips-skrutrekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59467.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair