Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik installerer en Sliding Rear Window på en Dodge Dakota

Den bakre skyvevindu i Dodge Dakota er en flott måte å få litt ekstra ventilasjon i førerhuset. Men hvis du bruker seng av lastebilen din veldig mye det er mulig å ødelegge den bakre skyvevindu. Hvis vinduet er sprukket eller rammen av vinduet er bøyd, er det bedre å installere et nytt vindu for å holde glasset sprekker ut av rammen helt. Installere en ny bakre skyvevindu i en Dodge Dakota kan gjennomføres med enkle håndverktøy. Du trenger
Gummi vindu pakning
tau
Assistant
Vis flere instruksjoner
en

Wrap gummi vinduet pakning rundt kanten av den nye glidende vindu montering. Pass på at du plasserer vinduet forsamlingen i utenfor sporet på pakningen. Gummipakningen bør passe godt plassert rundt vinduet. Det kan være nødvendig å bruke en flat skrutrekker til å manøvrere den siste bit av pakningen på kanten av vinduet forsamlingen.
2

Trykk vevd tau i den viktigste tetningssporet av gummi vinduet pakning. Begynn å sette inn tauet øverst i midten av vinduet. Kontroller at i det minste en fot av tau blir hengende over kanten av pakningen i begge ender av tauet. Tauet må settes inn i pakningen hele veien rundt vinduet forsamlingen.
3

Plasser vinduet på plass ved hjelp av en assistent.
4 < p> Gå inn i drosjen og begynner å sakte dra i tau. Den tetningskanten av pakningen vil bli trukket inn i lastebilen førerhuset og over metallplaten i førerhuset. Fortsett å trekke hele veien rundt vinduet. Det bør være vanskelig å fjerne fordi tauet pakningen vil skape en tett forsegling mellom trucken førerhuset og vindusramme. Ikke vær redd for å bruke litt muskler hvis nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59465.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair