Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik fjerner en '67 Chevelle Rear Quarter Window

The 1967 Chevrolet Chevelle var en del av den første generasjonen av den langvarige linje som startet produksjon i 1963. Den Chevelle regnes som en av Chevrolet mestselgende og mest populære modeller. Fjerne den bakre kvartal vindu fra '67 Chevelle er en ganske enkel prosess og kan gjøres med noen få vanlige verktøy. Hvis du har grunnleggende bilverksted kunnskap, kan du gjøre jobben selv og spare kostnadene av profesjonelle arbeidskraft avgifter. Du trenger
Utility kniv eller skarp kniv
Safety eller arbeid hansker
Phillips-skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Bruk Phillips- skrutrekker for å fjerne skruene som fester trim rundt kantene av kvartalet vinduet. Fjern trim fra vinduet og sett det til side.
2

Fjern forsiktig weatherstripping fra rundt vinduet. Bruk fingrene til å løsne og trekk den bort fra rundt vinduet. Sett den til side med vinduet trim.
3

Bruk en skarp kniv til å skjære bort gummipakningen fra rundt kantene på vinduet. Foreta en innledende snitt på toppen av pakningen og skjær rundt vinduet med klokken til du har fjernet alt av pakningen.
4

Ta på hansker, og trykk kvartal panel utover fra inne i bilen med hendene. Trykk på innsiden av vinduet med en hånd mens du avstive utsiden av vinduet med den andre hånden. På denne måten vil du være i stand til å holde på vinduet når du tar den fra rammen. Vær forsiktig med å bryte glasset
5

Skjær vekk resten av pakningen fortsatt festet til vinduskarmen. Installere den nye glass vindu med en ny pakning, og fest de delene du fjernet i omvendt rekkefølge.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59464.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair