Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Motorsykkel frontrute Behandling Sammenligninger

De vanligste materialene som brukes for å gjøre motorsykkel frontruter er akryl og polykarbonat . Disse plast er lett, men likevel solid nok til å motstå knuste fra flygende veien rusk. De krever spesiell behandling for å holde dem rene og fri for riper . Bug fjerning

frontruter beskytte ryttere fra bugs samt steiner og søppel . Fjern eventuelle sprutet insekter fra frontruten forsiktig slik at de ikke forårsaker riper . En enkel behandling for bug fjerning er en varm vått håndkle plassert over frontruten lenge nok til å myke opp feilene , før du tørker dem bort.
Rengjøring

Rengjøring frontruten jevnlig bidrar til å redusere skrape forårsaket av skitt på overflaten . Ikke bruk glass rengjøringsmidler med ammoniakk , som kan være skadelig for plast. Unn frontruten med en ammoniakk -fri renere som Brillianize eller Novus No 1 sammen med en myk mikrofiberklut .
Ripefjerning

Over tid motorsykkel frontruter utvikle riper som reduserer sikten . Dette krever en polering behandling . Plastic polerer som Novus nr. 2 og nr. 3 inneholder milde slipemidler som gnis ut riper .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59463.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair