Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan justere en 1979 Corvette Window

Det finnes en rekke grunner til at du kanskje ønsker å justere et vindu på 1979 Corvette. Vinduet kan ha blitt skadet, eller det kan ha kommet av vinduet regulator litt. Den beste måten å løse dette problemet er å ta vinduet av vinduet regulator og fest den på riktig måte. Du kan plukke opp de verktøyene du trenger for jobben fra din lokale auto butikken. Du trenger
Phillips-skrutrekker
Wrench satt
Vis flere instruksjoner
en

Åpne opp døren til Corvette som inneholder den ødelagte vinduet. Bruk en flat skrutrekker for å fjerne dørtrekk fra sine kontakter. Trekk forsiktig trim bort fra døren. Pass på å ikke bryte trim.
2

Bruk en Phillips-skrutrekker for å fjerne skruene er festet til døren panel. Løft døren panel av døren og sett dem til side.
3

Flytt vinduet regulator slik at den er på sitt laveste punktet innenfor døren tilgangspanelet.

4

Bruk en fastnøkkel til å fjerne de to festeboltene som fester vinduet til vinduet regulator. Løft vinduet forsiktig ut av dørkarmen.
5

Place vinduet tilbake i dørkarmen. Linje opp bolthullene på undersiden av vinduet fullstendig med de på vinduet regulator. Fest de to festeboltene mellom dem både å sikre på plass. Sett på døren panel og trim ved å følge fremgangsmåten i motsatt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59460.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair