Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Auto Window Installasjon Veibeskrivelse

Installere et vindu på bilen din er en prosess som en DIY mekaniker bør være i stand til å utrette ganske enkelt. Fremgangsmåten innebærer å sette inn det nye vinduet glasset i vindusrammen og sammenkobling av glasset fast til vinduet regulator. Installasjonsprosedyren er ganske mye det samme for alle kjøretøy. Hvis du føler du er opp til oppgaven, plan tilbringer omtrent en time på dette prosjektet. Du trenger
Phillips-skrutrekker
Skiftenøkkel
Hex fastnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Gå til bildøra med vinduet som du har tenkt å reparere. Trekk i håndtaket og åpne døren helt.
2

Bruk en Phillips-skrutrekker for å fjerne skruene som holder døren panel til dørkarmen. Noen av skruene kan være skjult av plastdeksler. I dette tilfellet bruker en liten kniv eller flat skrutrekker til å lirke av deksler og deretter fjerne de utsatte skruer. Løft panelet bort fra døren og legg den til side for senere montering
3

Finn vindu regulator;. Det er rett under vinduskarmen. Skyv regulatoren mot sin lavest mulig posisjon innenfor dørens tilgangspanelet.
4

Skyv den nye vindusglass inn i dørkarmen. Rett inn hex-bolt hullene på undersiden av vinduet med de på vinduet regulator. Stram sekskantbolter mellom hullene på begge komponenter for å feste dem til hverandre.
5

Sett døren panel til døren ved å plassere den på dørkarmen og gjenfesting festeskruene. Åpne og lukke vinduet for å kontrollere at den er riktig installert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59458.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair