Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan Juster a Car Power Window

Hvis vinduet i bilen din går ut av stilling kan det føre til at kraften vinduet funksjonen ikke virker lenger riktig. Den mest sannsynlige årsak til problemet er at vinduet ikke blir riktig festet til vinduet regulator. Hvis du ikke kan sikkert lukke vinduet det kan sette bilen i fare for å bli stjålet. For å løse dette problemet må du koble fra vinduet fra regulatoren og fest den på riktig måte. Du trenger
Hex fastnøkkel
Skiftenøkkel
Phillips-skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Åpne opp døren som inneholder vinduet som vil ikke fungere skikkelig. Bruk en flat skrutrekker til å lirke åpne den automatiske vinduet kontroll boksen, som er i mellom de to forsetene.
2

Hekt den elektriske kontakten i styreenheten med hånden for å hindre strømmen går til vindu regulator. Fjern festeskruene på den indre dørpanelet av døren med en Phillips-skrutrekker.
3

Ta av døren panel fra døren. Finn skruene er festet til dørhåndtaket trim. Trekk trim og dørhåndtaket bort fra døren. Hekt de to Heise armer fra innsiden av døren med hendene og fjerne dem fra døren. Dette vil gi deg bedre tilgang til vinduet regulator.
4

Nedre vinduet regulator til sitt laveste mulig posisjon innenfor døren tilgangspanelet. Bruk en sekskantnøkkel til å fjerne sekskantbolter som kobler vinduet til regulator. Løft vinduet bort fra regulatoren.
5

Juster vinduet med regulator riktig, slik at hullene til regulator linje opp perfekt med de på vinduet. Fikse dem på plass ved reattaching hex bolter. Koble resten av døren forsamlingen ved å følge fremgangsmåten i motsatt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59457.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair