Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik installerer 2000 Isuzu Trooper forsetepassasjer Windows

En skadet passasjer foran vinduet i 2000 Isuzu Trooper kan redusere synligheten for sjåføren når du ønsker å slå hjørner eller sjekke for trafikk i en tilstøtende kjørefelt. Mens reparasjon av vinduet er vanligvis utført av en profesjonell mekaniker, kan du installere vinduet i Trooper din hvis du har grunnleggende bilverksted kunnskap og de riktige verktøyene. Fremgangsmåten er relativt enkel og kan gjennomføres på en relativt kort tidsperiode. Du trenger
Phillips-skrutrekker
Arbeidshansker
vindusrute
Skiftenøkkel
Hex fastnøkkel
Vis flere instruksjoner
1

Åpne opp passasjerdøren. Bruk en Phillips-skrutrekker for å fjerne skruene som holder døren panelet på plass. Løft døren panel bort fra døren.
2

Fjern skruene som holder dørhåndtaket trim på plass. Tar i dørhåndtaket og trim vekk fra døren.
3

Reach i tomrommet etter den fjernet dørhåndtaket og koble de to dørhåndtaket Heise armer med fingrene. Trekk begge armene ut av bilen.
4

Flytt vinduet regulator til sitt laveste mulig posisjon innenfor dørkarmen. Skyv glassrute inn i dørkarmen. Monter glasset på regulatoren.
5

Rett inn hex bolt hull på regulatoren, og bruk en sekskantnøkkel til å koble regulatoren til vinduet. Sett på resten av døren forsamlingen tidligere fjernet, følge fremgangsmåten i motsatt rekkefølge.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59454.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair