Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan erstatte et vindu i en 1991 Ford Explorer

Erstatt et vindu i 1991 Ford Explorer er ganske mye den samme prosessen som du vil finne i noen Ford kjøretøy. Forlate en skadet vindu uten tilsyn kan føre til alvorlige problemer som det kan føre til at kjøretøyet blir stjålet. For å unngå dette må du erstatte vinduet så snart du oppdager skader. Du kan plukke opp en erstatning vindu for Explorer fra din lokale auto butikken. Du trenger
Phillips-skrutrekker
Wrench satt
Window
Vis flere instruksjoner
en

Åpne opp døren til explorer, og bruk en Phillips-skrutrekker for å fjerne skruene som fester døren panelet på plass. Trekk døren panel bort fra døren.
2

Fjern festeskruene som fester høyttalerne til døren. Hekt de elektriske kontaktene og trekk høyttalerne bort fra døren.
3

Dra vinduet regulator så langt ned som du kan innenfor døren tilgangspanelet. Finn de sekskantbolter som knytter vindusglass til vinduet regulator.
4

Bruk en sekskantnøkkel til å fjerne sekskantbolter som kobler dem begge sammen. Løft vinduet glasset ut av vindusrammen.
5

Sett den nye ruten i glass i til rammen. Plasser hullene i bunnen av glasset med de på regulatoren. Fest sekskantbolter mellom dem begge til å feste den på plass. Koble døren panel ved å plassere den på døren og feste det på plass med festeskruene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59452.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair