Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan bytter jeg en Lexus Passenger Window?

Skifte passasjer vinduet på Lexus er ganske mye den samme prosessen som å erstatte vinduet på andre kjøretøy. Dersom vinduet ditt har blitt skadet eller ødelagt det kan utgjøre en fare for passasjerene. Det kan også sette bilen i fare for å bli stjålet. Hvis dette skjer bør du plukke opp en erstatning vindu fra din lokale auto butikken og installere det på din Lexus. Du trenger
Phillips-skrutrekker
Skiftnyckel
Vis flere instruksjoner
en

Åpne opp døren til Lexus som inneholder den skadede passasjer vinduet. Finn skruene som holder døren panelet på plass. Noen kan være dekket av plast dekker. Lirk deksler av med en flat skrutrekker og bruke en Phillips-skrutrekker for å fjerne panelet. Løft panelet bort fra døren.
2

Fjern skruene som er festet til dørhåndtaket trim. Trekk dørhåndtaket bort fra døren. Hekt de to dørhåndtaket Heise armer og fjerne dem fra døren.
3

Bruk skrutrekker til å fjerne skruene som er festet til høyttalerne i døren. Trekk ledningene ut av baksiden av høyttalerne og fjerne dem fra døren.
4

Nedre vinduet regulator til sitt laveste punkt i dørpanelet. Bruk en skiftenøkkel til å fjerne festeboltene som forbinder vinduet regulator til glassrute. Løft glasset ut av dørkarmen. Hvis glasset er knust passe på at du ikke skjærer deg på skår.
5

Place det nye vinduet inn til dørkarmen av Lexus. Fest festeboltene som kobler vinduet til vinduet regulator. Sett på resten av døren forsamlingen ved å følge fremgangsmåten i motsatt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59451.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair