Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik fjerner en 1969 Dodge Dart Windows

Hvis vinduene i din 1969 Dodge Dart blir skadet, må du fjerne dem fra bilen din for å få dem reparert eller erstattet. Fjerne vinduet selv kan spare deg for penger i potensiell lagt mekaniker arbeidskraft avgifter. Selv om dette kan virke som en ganske skremmende oppgave, hvis du har grunnleggende mekaniker ferdigheter og riktig verktøy, er det en som kan gjennomføres lett i omtrent en time. Du trenger
Wrench sett
Skrutrekkersett
Vis flere instruksjoner
en

Park bilen på et trygt sted vekk fra trafikken. Åpne opp døren med den skadede vindu og finn skruene festet til den indre dørpanelet. Fjerne dem med en Phillips-skrutrekker, lirke av panelet og løft den fra døren.
2

Ta skruene ut av døren håndtaket og trim funnet rundt håndtaket. Trekk dem begge bort fra døren. Vipp av vann deflektor ved å bruke fingrene til å trekke den vekk fra døren.
3

Flytt vinduet til lavest mulig poeng ved å flytte vinduet regulator som den er koblet til det å bunnen av tilgangspanelet.
4

Bruk en sekskantnøkkel til å fjerne sekskantbolter som kobler vinduet til regulator. Koble vinduet fra regulatoren.
5

Dra vinduet ut av dørkarmen. Vær forsiktig når du gjør dette for å sikre at du ikke skade hendene. Det kan være lurt å bruke beskyttende hansker når du fjerner vinduet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59447.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair