Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan erstatte Ford Windstar Window Glass

Hvis skade oppstår til vinduene i din Ford Windstar det kan ikke bare redusere synligheten som sjåføren har når du tar bilen på veien, kan det også redusere den generelle utseendet på din Ford . I tillegg, fordi vinduet er allerede kompromittert, det er en åpen invitasjon som kan sette bilen i fare for tyveri. For å unngå dette bør du erstatte eventuelle ødelagte vinduer på minivan din. Du trenger
Glass vindu
Skrutrekkersett
Wrench satt
Arbeidshansker
Vis flere instruksjoner
en

Åpne opp døren din Windstar som inneholder den skadede vinduet. Bruk en Phillips-skrutrekker for å fjerne skruene er festet til døren panel. Trekk døren panel bort fra dørkarmen.
2

Fjern skruene som fester dørhåndtaket og dørhåndtaket trim. Deretter fjerner begge disse elementer fra sidedør. Trekk vann deflektor bort fra den indre døren med for hånd. Lirke den og dra den til den løsner fra døren.
3

Flytt vinduet opp eller ned for hånd til den posisjonen der det er lettest å fjerne. Bruk en sekskantnøkkel til å fjerne hex bolter som fester vinduet til vinduet regulator.
4

Trekk bort regulatoren og løft glasset vekk fra dørkarmen. Bruk solide hansker og håndtere glasset forsiktig for å hindre den fra å bryte videre. Behandler det riktig i en resirkulering kan eller på annen forsvarlig måte.
5

Plasser en ny glassrute inn i dørkarmen. Linje opp glasset med regulator og skru det fast med de sekskantbolter. Fest de gjenværende delene av døren forsamlingen ved å følge fremgangsmåten i motsatt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59446.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair