Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan Bytt Driver Side Glass i en 1987 Bronco II

En ødelagt førersiden glass på Bronco II er ikke bare en alvorlig sikkerhetsproblem, men også utsetter føreren til utendørs elementer når du kjører bilen. Hvis vinduet ikke bli skadet eller ødelagt du bør fjerne det fra Bronco for å installere et nytt vindu. Du kan plukke opp en erstatning glasset for din Bronco II fra din lokale auto butikken. Du trenger
glassruten
Skrutrekkersett
Wrench satt
Vernehansker
Vis flere instruksjoner
en

Skriv inn førersetet av ditt Bronco med førerdøren åpnes helt. Bruk en Phillips-skrutrekker for å fjerne skruene som fester døren panel og dørhåndtaket på plass. Fjern begge delene fra bilen og plassere dem i et trygt område sammen med sine skruer.
2

Dra innvendig dør vann protector bort fra døren forsiktig. Dette kan gjøres ved å trekke det bort fra døren med fingrene til den løsner.
3

Fjern boltene fra vinduet regulator som kobler regulatoren seg til vindusglasset. Dette kan gjøres med en sekskantnøkkel. Plasser bolter i et trygt område fordi du må sette dem til det nye vindusrute.
4

Løft glasset fra sjåføren døren. Du ønsker kanskje å bruke beskyttende hansker det for å hindre deg fra å skade hendene på knust glass.
5

Plasser den nye glassrute til dørkarmen. Linje opp regulator med glasset og fest dem begge sammen med de sekskantbolter. Sett på resten av døren forsamlingen ved å følge fremgangsmåten i motsatt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59443.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair