Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik installerer du Windows for 1995 Ford Windstar

The Ford Windstar, som de fleste minivans, har to former for vinduer. De justerbare vinduer på fordørene er installert innenfor døren, mens de andre vinduene er fast på plass. Installere disse vinduene avhenger av typen, siden prosessen er forskjellig for hver. Installere en inngangsdør vindu er et spørsmål om å montere den innenfor regulator innenfor døren. Installering fast glass betyr tetting den på plass, og dette er en mer vanskelig prosess. Du kan gjerne snakke med mekaniker før du installerer fast glass. Du trenger
Wrench
skrutrekker
Rivet pistol og nagler
Vindu glass
drivning pistol
Butyl tetningsmasse
uretan fugemasse
Vis flere instruksjoner

en

Ta av armlenet, innsiden av døren panel og alle dør og vindu kontroller. Også fjerne alle trim og støping montert under vinduet. Skyv vindusglass ned gjennom åpningen i toppen av døren og inn døren, hviler glasset på metall equalizer arm på toppen av vinduet regulator.
2

Fest glasset og dets festene til regulatoren med en nagle pistol. De klinke hull er plassert i endene av equalizeren arm.
3

Sett run kanal for glasset i døren gjennom tilgangen hull nær den ytre kanten av døren og bolt det på plass gjennom dørkarmen med skiftenøkkel din, skruehullene er i rektangulære-formede fordypninger
4

Sett weatherstripping inn i de indre og ytre sider av vinduet åpningen i toppen av døren. .
5

Stick plast vann skjoldet på plass over den indre døren ved hjelp av plast eget lim.
6

Installer dørens indre trim panelet på plass ved hjelp av panelets klipp og fest den med sine skruer. Det er to skruehullene langs den nederste kanten av panelet og en mer på toppen bakre hjørne
7

Clip de mindre trim paneler til døren -. Dekselet bak speilet og den omkringliggende dørhåndtaket. Koble vindu /dør kontrollpanel elektriske og koble den til armlenet, eller koble den manuelle vindu sveiv med klips sin.
Fast Glass
8

Rengjør alle forurensninger fra vindusåpningen med filler, vann og trykkluft (hva er nødvendig) og vente på overflaten tørke.
9

Påfør perler av butyl fugemasse til kanten av vinduet åpningen ved hjelp av en fugepistol . Påfør perlene i diagonale linjer som peker nedover mot kanten av åpningen.
10

Påfør flere perler med en uretan fugemasse i diagonale linjer som peker i motsatt retning, danner en trekantet mønster med begge forbindelser som følger hele kanten av vindusåpningen.
11

Place glasset opp mot vindusåpningen, trykke den mot tetningsmasse. Hold den på plass så lenge som det tar for butyl fugemasse for å kurere.
12

Vent til uretan fugemasse har tid til å kurere (det vil ta lengre tid enn butyl, fordi butyl holder glass på plass for tiden) før du bruker bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59442.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair