Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik installerer Auto soltak

Installere en bil soltak kan være en gjør-det-selv-jobb. Det er viktig at du investerer i den spesifikke soltak kit utpekt for bilens merke og modell. Du kan kjøpe et kit på nettet eller på en lokal auto deler forhandler. De fleste settene vil komme utstyrt med ramme, glass, innsatser, et sett med skruer og muligens en rull med tetningslister og caulk. Når du har din kit, se sitt sett instruksjoner for å unngå kostbare feil og for å gjøre installasjonen så effektiv som mulig. Du trenger
Soltak kit med glass
Målebånd
Tarp
Non-permanent fin spiss markør selg Electric hånd drill selg Electric så
Caulk pistol
Caulk
Vis flere instruksjoner
en

Parker bilen på flat mark vekk fra trafikken. Slå av motoren og kople fra batteriet. Legge presenning eller beskyttende dekker over bilens interiør seter.
2

Marker området der soltaket vil bli plassert med en ikke-permanent fin spiss markør. For å finne riktig posisjon, omorganisere forsetene til sin bakre mest posisjon på sine spor. Rett bak-mest kanten av soltaket med setets rygg.
3

Tape papiret mal funnet i soltaket kit oppå taket av bilen. Sentrum malen mellom sidene av bilens tak, og pass på at den bakre rammen er på linje med setets rygg. Marker over malens installasjon linjer med markøren.
4

Velg riktige biter å bruke på den elektriske hånd drill. Bruk drillen til å starte et hull i bakkant av soltaket slik at den er i tråd med dine tegninger.
5

Bruk en elektrisk håndsag med et ark metall blad til å skjære langs malens installasjon markeringer start fra borehullet. Bruk langsomme og presise slag for å redusere feil som du skjærer. Fjern og kast av cut-out metall.
6

Bruk et barberblad eller verktøyet kniv til å kutte ut headliner langs installasjon banemerking. Avstå fra å kutte gjennom alle de headliner på en gang. Ifølge Guide 365, "den indre rammen vil dekke klippekanten når soltaket er installert."
7

Installer soltak rammer fra settet. Test passe dem først - både indre og ytre -, slik at de stilling i hullet på riktig måte. Juster hullet ved saging ut mer metall til rammen sitter holdent og flat innenfor åpningen.
8

Påfør sitter tett rundt kanten av åpningen som anvist i veiledningene for settet.

9

Test-installere soltak ytre glass slik at grensen er plassert tett rundt sitter tett. Hvis du oppdager et gap, fyll det med weatherstripping caulk. Fjern glass og ramme.
10

Fyll alle store hullene med weatherstripping og drivning, og deretter installere ramme og glass. Sett inn og sikre alle skruene som fulgte med settet. Rydd vekk alle caulk rester med en fille og mild såpe.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59439.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair